Sportivii „Kentai Dojo” Barlad, pe podium la „Tomis BJJ Open”

0
1056

• Practicantii de arte martiale de la Clubul „Kentai Dojo” Barlad au revenit de la concursul „Tomis BJJ Open”, gazduit la Constanta, cu 14 medalii.

Pe 27 iulie, Clubul Sportiv „Kentai Dojo” Barlad a participat la a V-a editii a competitiei de arte martiale „Tomis BJJ Open”, ce a reprezentat a treia din cele patru etape ale Campionatului de Brazilian Jiu Jitsu – Belt League. Concursul s-a desfasurat in Sala Sporturilor din Constanta. Delegatia barladeana a cuprins 15 sportivi, care au concurat la mai multe categorii de greutate si varsta, in final, 14 dintre ei demonstrandu-si superioritatea si cucerind medalii. Performanta este cu atat mai importanta cu cat, pe suprafata de lupta, au concurat in jur de 400 de luptatori legitimati la 39 de cluburi din Romania si din alte cinci tari.

Astfel, pe locul I s-au clasat Cristina Buganu (categoria 12 ani, -60 kg), Patrisia Rosu (12 ani, -55 kg), Klaudya Moraru (10 ani, -30 kg) si Andrei Popa (12 ani, -40 kg), iar pe locul II sportivii George Pescaru (7 ani, -30 kg), Alessandro Cretu (11 ani, -45 kg), Gabriel Bangrazi (9 ani, -30 kg), Razvan Salceanu (15 ani, -75 kg), David Grajdeanu (11 ani, -40 kg), Maria Enache (13 ani, -65 kg) si Razvan Pop (-90 kg). Nu in ultimul rand, cate o medalie de bronz a fost obtinuta de sportivii: Matteo Rosu (6 ani, -25 kg), Andrei Moraru (5 ani, -20 kg) si Andrei Popa (13 ani, -50 kg).

„Suntem foarte multumiti de evolutia sportivilor nostri, mai ales ca am revenit acasa cu cinci medalii de aur, sase de argint si trei de bronz. A fost o competitie foarte puternica, in cadrul careia am avut ocazia sa ne verificam nivelul de pregatire inainte de participarea la «ADCC Romania Open Championship”, ce va avea loc pe 31 august, in Sala «Apollo» din Bucuresti. Tin sa ii felicit pe sportivi pentru rezultatele bune aduse clubului si Barladului, iar parintilor le multumesc pentru sustinere. Nu in ultimul rand, ii multumesc pentru invitatia la acest eveniment lui Tudor Mihaita, presedintele clubului „Absoluto” Bucuresti, si echipei lui”, ne-a declarat sensei Daniel Vasilache, presedintele Clubului Sportiv „Kentai Dojo” Barlad.

A patra si ultima etapa a Turneului de Brazilian Jiu Jitsu – Belt League 2019 se vor desfasura pe 19 octombrie, la Bucuresti („Cupa Romaniei la BJJ”).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.