Sportivii „Fight Club Titans” Barlad, 17 medalii la „Tomis BJJ Open” Constanta

0
1003

Cei 17 sportivi legitimati la „Fight Club Titans” Barlad, care au participat, in week-end, la competitia de arte martiale „Tomis BJJ Open”, gazduita la Constanta, au urcat pe podium. In total, au cucerit 17 medalii, dintre care 12 de aur si 5 de argint.

Cei mai buni luptatori din tara si-au dat intalnire sambata, 27 iulie, in cadrul celei de-a V-a editii a competitiei „Tomis BJJ Open”, desfasurata in Sala Sporturilor din Constanta. Concursul a reprezentat a treia din cele patru etape ale Campionatului de Brazilian Jiu Jitsu – Belt League, la start inscriindu-se 39 de cluburi din intreaga tara, dar si din alte cinci tari. In total, pe suprafata de lupta au intrat aproape 400 de sportivi, pe mai multe categorii de varsta si greutate. Printre cluburile participante s-a numarat si „Fight Club Titans” Barlad, care s-a inscris cu 17 sportivi. Toti au demonstrat ca au valoare si au reusit sa se impuna in fata adversarilor de pe suprafata de lupta, in final fiecare revenind acasa cu cate o medalie. In total, barladenii au cucerit 12 medalii de aur si 5 de argint.

Astfel, clubul barladean a obtinut medalii de aur prin urmatorii sportivi: Mihai Gheghici (categoria -23 kg), David Codreanu (-23 kg), Darius Camenic (-26 kg), Darius Negrescu (-27 kg), Cosmin Boghiu (-38 kg), Denis Mocanu (-34 kg), Dan Andrei Rusu (-37 kg), Alberto Diea (-50 kg), Alexandra Tibuleac (-48 kg), Andreea Papuc (-40 kg), Iulia Dumitru (-48 kg) si Nicoleta Stoian (-52 kg). Iar medaliile de argint au fost cucerite de sportivii Raul Roman (-24 kg), Vlad Codreanu (-72 kg), Laura Toma (-52 kg), Darius Dariescu (-48 kg) si Andreea Diaconu (-44 kg).

„Icon Rom=nia, organizatie din care face parte si «Fight Club Titans» Barlad, a ocupat locul II pe echipe la Cupa «Tomis BJJ Open». Iar sportivii nostri au depus un efort extraordinar, care a fost incununat cu castigarea a nu mai putin de 17 medalii, dintre care 12 de aur si cinci de argint. Suntem extrem de multumiti de rezultatele obtinute, dar nu ne «culcam pe lauri», ci ne pregatim pentru «ADCC Romania Open Championship”, ce va avea loc pe 31 august, in Sala «Apollo» din Bucuresti, si pentru Cupa Romaniei la BJJ, ce reprezinta a patra etapa a Campionatului de Brazilian Jiu Jitsu – Belt League si care va avea loc pe 19 octombrie, tot in Bucuresti. Multumim inca o data sportivilor pentru efortul depus, parintilor pentru sustinere si echipei Icon Romania, organizatie din care facem parte si noi, pentru sprijinul acordat”, ne-a declarat Dumitru Dimofte, unul dintre instructorii clubului barladean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.