S-a iubit cu o eleva de clasa a VIII-a, iar acum risca puscaria!

0
1474

• Un tanar de 26 de ani, din comuna Perieni, este judecat pentru act sexual cu un minor si risca pana la sapte ani de inchisoare dupa ce, in perioada 2015-2016, a avut o relatie de iubire nefireasca cu o eleva de clasa a VIII-a.

Spre finele lunii iunie, Mihai Butnaru, un tanar de 26 de ani, din comuna Perieni, a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de act sexual cu un minor. Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad il acuza pe barbat ca, in urma cu mai bine de trei ani si jumatate, a intretinut relatii sexuale cu o copila de numai 14 ani, din satul Tomesti, comuna Pogana. Si nu doar o singura data, ci pe parcursul a catorva luni, intrucat cei doi devenisera iubiti si locuiau in casa fetei. Desi relatia dintre cei doi s-a infiripat spre finele anului 2015 si a durat pana la jumatatea lui 2016, Butnaru a fost dat pe mana politiei recent.

„La sfarsitul anului 2015, incepand cu luna octombrie, persoana vatamata T. T., in varsta de 14 ani, s-a imprietenit cu inculpatul Butnaru Mihai, in varsta de 22 de ani. Cei doi au inceput o relatie si au intentionat sa isi intemeieze o familie. Inculpatul Butnaru Mihai s-a mutat la locuinta parintilor persoanei vatamate in satul Tomesti, cei doi convietuind ca sot si sotie. Acestia au intretinut mai multe raporturi sexuale consimtite, minora fiind virgina la momentul inceperii relatiei. Cei doi au convietuit timp de aproximativ patru luni, pana in februarie 2016, la locuinta mamei persoanei vatamate, in satul Tomesti, dupa care s-au mutat in satul Perieni, la locuinta parintilor numitului Butnaru Mihai. Acolo au locuit din luna decembrie 2015 pana in luna mai 2016, interval in care persoana vatamata facea naveta la Scoala Tomesti, unde era eleva in clasa a VIII-a. In aceasta perioada, relatia celor doi s-a deteriorat, persoana vatamata T. T. revenind la locuinta mamei sale din satul Tomesti”, se arata in rechizitoriul intocmit de procurorii barladeni.

Potrivit acestora, fapta inculpatului Mihai Butnaru, in varsta de 22 ani la data comiterii faptei, intruneste elementele constitutive ale infractiunii de act sexual cu un minor. Cauza a fost inaintata spre solutionare Judecatoriei Barlad, pana in prezent nefiind fixat primul termen al procesului. Daca magistratii il vor gasi vinovat, acesta risca o pedeapsa de pana la sapte ani de inchisoare, precum si interzicerea unor drepturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.