Premiantii din Bacani, rasplatiti cu un sejur la Eforie Sud

Pentru al treilea an consecutiv, elevii cu cele mai bune rezultate la invatatura din comuna Bacani sunt rasplatiti cu o mini-vacanta pe litoralul romanesc. Cheltuielile sunt suportate de la bugetul local, edilul comunei propunandu-si astfel sa ii stimuleze pe copii sa invete cat pot ei de bine.

Una dintre initiativele actualului primar al comunei Bacani, Vasile Stoica, aflat la primul mandat, ii are in centru pe copiii cu rezultate foarte bune la invatatura. Concret, edilul s-a gandit sa-i premieze pe cei mai silitori elevi cu un sejur pe litoralul romanesc, efortul financiar fiind suportat de la bugetul local. Iar 2019 este al treilea an consecutiv in care initiativa este pusa in practica. Nu mai putin de 40 de elevi din intreaga comuna, ce s-au straduit pe parcursul anului scolar 2018-2019 sa invete cat mai bine, au plecat inca de vineri noapte (26/27 iulie) catre Eforie Sud.

In anul 2018, au plecat la mare 35 de copii, iar in acest an numarul lor a crescut la 40, deoarece propunerea noastra de a stimula astfel copiii care invata bine a generat o concurenta puternica intre ei, asa ca, acum, mai multi copii au avut rezultate foarte bune la invatatura fata de anii precedenti. Bucuria si fericirea copiilor reprezinta pentru administratia publica din comuna Bacani un obiectiv major, pe care noi incercam sa il atingem in fiecare an. In acest sens, de trei ani, Primaria Bacani le ofera un cadou binemeritat elevilor care obtin premiul I la sfarsitul fiecarui an scolar, a postat primarul Stoica pe contul sau de socializare in ziua plecarii elevilor la mare.

Majoritatea copiilor sunt foarte buni la invatatura, dar fac parte din familii modeste, pentru care vacanta la mare nu ar fi fost posibila fara implicarea noastra. Sper, dragi copii, ca tot ce ati invatat in acesti ani la scoala sa va fie de folos, sa va deschida usi in viata, pentru a ajunge oameni importanti ai societatii de maine! Pretuiti cat puteti acesti ani frumosi si incercati sa nu va abateti de la educatie. Daca anii trecuti mi-ati spus ca ati avut o vacanta frumoasa si placuta, in acest an, va doresc sa aveti parte de o vacanta de vis!, a mai scris edilul comunei Bacani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.