Lista gradinitelor deschise in luna iulie

0
469

Pentru a veni in sprijinul parintilor care lucreaza si pe durata verii, mai multe gradinite din judet vor ramane deschise si in lunile iulie si august. In acest fel, cei care nu au pe cineva care sa se ingrijeasca de prescolari cat timp sunt la munca ii pot aduce in continuare la gradinita. Totusi, nu vor ramane la dispozitia parintilor toate gradinitele, ci numai cateva din cele cu program prelungit, astfel incat in timp ce unele functioneaza normal, in altele se pot derula lucrarile de igienizare. Programul a fost deja stabilit de conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Vaslui inca din iunie, pentru ca, odata cu inceputul lunii iulie, sa se puna in aplicare fara probleme. In acest fel, toate educatoarele isi pot lua, prin rotatie, concediu de odihna, fara ca prescolarii sa fie afectati de acest lucru. Astfel, in luna iulie, din Vaslui vor fi deschise gradinitele cu program prelungit nr. 6, 9, 15, 17 si 19. Din Barlad vor functiona gradinitele cu program prelungit nr. 2, 5 si gradinita Liceului Pedagogic „Ioan Popescu”, din Negresti – Gradinita „Norocel”, iar din Husi – gradinitele nr. 10 si 13.

„Eu chiar ma bucur ca imi pot aduce fetita la gradinita si in aceste luni. Ma ajuta foarte mult faptul ca educatoarele vin in continuare si pot supraveghea copiii, intrucat atat eu cat si sotul meu lucram si nu avem cu cine sa lasam fetita toata ziua”, ne-a spus o mamica din Barlad.

In luna august, vor fi deschise alte unitati din cele patru orase. Din Vaslui, vor functiona gradinitele cu program prelungit nr. 3, 5, 8, 17, 18 si 21. Parintii din Barlad isi vor putea aduce copiii la gradinitele nr. 4, 9 si 11, iar cei din Husi la gradinitele nr. 1 si 12. In Negresti, niciuna nu va functiona in august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.