Expozitie inedita de fotografie a unui tehnician de la un abator de pasari din Banca

1
1676

La finele acestei saptamani, un tanar de 25 de ani, din satul Salcioara, comuna Banca, in prezent angajat la un abator de pasari de pe raza localitatii Strimtura-Mitoc, isi va vernisa prima expozitie de fotografie. Este vorba despre Andrei Cristian Lihor, angajat ca tehnician intretinere si reparatie utilaje grele (mentenanta), este pasionat de multi ani de fotografie. Vernisarea va avea loc duminica, 14 iulie, incepand cu ora 12.30, la restaurantul „Serena Maria” din localitatea Gara Banca. Expozitia va contine 70 de fotografii in format A4, toate realizate de acesta incepand cu anul 2015, in comuna Banca dar si in alte zone in care a calatorit.

„Pentru mine, fotografia nu este o simpla pasiune, ci mult mai mult. Este harul lasat de Dumnezeu pentru a fotografia tot ceea ce a creat El. Prin fotografie l-am cunoscut pe Dumnezeu si, totodata, asa cum marele poet Mihai Eminescu si-a transmis sentimentele si trairile prin intermediul poeziei, asa imi exprim si eu trairile din viata de zi cu zi prin fotografie. Si ma bucur ca toti prietenii mei, atat reali cat si virtuali de pe retelele de socializare, sunt incantati de fotografiile facute de mine. Aceasta este prima mea expozitie si abia astept ziua de duminica, pentru vernisare. Ii astept cu mare drag pe toti cei care imi indragesc munca si vor sa fie alaturi de mine”, ne-a declarat Andrei Cristian Lihor.

Fotograful a precizat ca expozitia este cu vanzare, asa ca cele 70 de lucrari expuse vor putea fi cumparate de cei interesati la preturi modeste. Iar pe viitor, la indemnul unei prietene de-a autorului, o a doua expozitie ar putea fi vernisata la Barlad.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.