Drumul catre 2020 – un nou inceput pentru filiala locala USR Vaslui!

0
636

Filiala locala Vaslui a Uniunii Salvati Romania a organizat, in data de 7 iulie 2019, alegeri pentru functiile de Presedinte, Vicepresedinte si membri ai Biroului Local. Evenimentul a avut loc in Sala de Conferinte a Hotelului “Vaslui”, din municipiul resedinta de judet.

In cadrul Adunarii Generale, noul biroul local a fost investit cu un mandat de 1 an si 6 luni, mandat care coincide cu desfasurarea celor trei randuri de alegeri – prezidentiale, locale si parlamentare.

Pentru functia de presedinte, membrii filialei locale l-au ales pe Danut Baicu. Completeaza biroul local din functia de vicepresedinte Mariana Radoi si Simona-Daniela Richard, iar Dragos-Andrei Chirica si Petru-Bogdan Bungeanu vor fi membri ai biroului.

Alegerile europarlamentare au reprezentat un punct de cotitura in politica judetului Vaslui. USR PLUS a castigat alegerile in municipiul Vaslui, ceea ce insufla optimism cu privire la viitorul judetului.

“Vasluienii ne-au dat un mesaj clar la alegerile din 26 mai. Isi doresc mai mult de la orasul in care traiesc. Noul biroul local isi asuma un mandat clar: mergem la victorie la toate alegerile ce urmeaza. Suntem o echipa din ce in ce mai mare. Alaturi de noi vin oameni cu personalitati si profesii diferite, dar uniti sub un singur obiectiv: municipiul Vaslui sa fie un loc unde sa iti doresti sa traiesti, nu doar un loc care furnizeaza forta de munca pentru alte judete si state”, a declarat noul presedinte al filialei locale USR Vaslui, Danut Baicu.

„In echipa filialei locale USR Vaslui sunt bineveniti toti vasluienii care vor sa faca un nou tip de politica. Comunitatea in care traim se va schimba doar daca ne implicam. Toti putem pune o caramida la fundatia Romaniei de maine. Important este sa facem primul pas”, se arata intr-un comunicat de presa al Filialei locale Vaslui a Uniunii Salvati Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.