Vascar sarbatoreste cea de-a 35-a aniversare a brandului

Vascar, unul dintre principalii producatori de preparate de carne si conserve din Romania, implineste 35 de ani de activitate.

Aniversarea Vascar a devenit o traditie si ne bucuram sa sarbatorim alaturi de clienti, parteneri si colegi. Campania aniversara a fost declinata si in acest an online si offline, prin comunicare radio, social media, presa, alaturi de o campanie de marketing in magazinele proprii si, nu in ultimul rand, traditionala petrecere interna. Practic, este un prilej de reinnoire a angajamentului brandului de a rasplati cu fiecare ocazie fidelitatea partenerilor sai. Fara ei, nu am fi azi aici, privind cu mandrie la aceasta poveste locala de succes, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Anul acesta a insemnat si o schimbare importanta la nivel de reteta pentru multe dintre produsele Moldova in bucate. Astfel, produsele ce poarta eticheta Alege natural, fara E-uri sunt preparate din ingrediente 100% naturale, fara E-uri. fara conservanti, fara aditivi.

In perioada care urmeaza, ne propunem sa diversificam aceasta gama, astfel incat clientii nostri sa poata alege oricand produsele preferate Moldova in Bucate, sanatoase si in acelasi timp foarte gustoase, adauga Vlad Ciuburciu.

In prezent, Vascar are peste 300 de angajati, o fabrica de procesare la Vaslui si 19 magazine proprii in regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune. O parte din produsele Vascar si Moldova in Bucate sunt distribuite la nivel national, in hypermarket-uri si magazine traditionale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse marca proprie pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market si Lidl.

La finalul lui 2018, Vascar a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 18 milioane de euro, in crestere cu 15% fata de anul precedent.

Despre Vascar

Infiintata in 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% romanesc cu o evolutie organica pe o piata extrem de competitiva. Astazi, Vascar este unul dintre principalii producatori de preparate din carne si conserve din Romania, oferind produse nu doar gustoase, ci si sanatoase, sub marcile Vascar si Moldova in Bucate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.