Sulsa si Liga de Est – scolile de campioni mondiali ale Vasluiului

0
681

Ani de munca de antrenamente dure si sacrificii, rasplatite cu titluri mondiale, europene si nationale, din ce in ce mai dificil de numarat. Aceasta este cartea de vizita a practicantilor de Taekwon-Do din cluburile sportive vasluiene Sulsa si Liga de Est. Ca o recunoastere a meritelor acestei adevarate “generatii de aur” a sportului vasluian, primarul Vasile Paval a oferit celor doua cluburi “Trofeul Excelentei in Sport” iar antrenorilor si sportivilor, medalii de “Ambasador al Sportului Vasluian”.

Sambata, 15 iunie, la Primaria municipiului Vaslui a avut loc festivitatea de premiere a sportivilor si antrenorilor a doua cluburi sportive locale, Sulsa si Liga de Est, care, de-a lungul anilor, au adus sute de medalii de aur, zeci de titluri de campion si vicecampion mondial, european si national. A fost, probabil, cea mai mare densitate de campioni mondiali pe metru patrat din istoria Vasluiului, iar argumentul a fost oferit de sportivii prezenti, care au inceput, deja, sa uite cate titluri mondiale au castigat si cand. Pare o gluma, dar nu e. Intr-un sport atat de competitiv cum este Taekwon-Do-ul, cluburile conduse de Marius Ionicescu si Mihai Hondru au produs si continua sa produca pe banda rulanta campioni si vicecampioni mondiali.

Este motivul pentru care primarul Vasile Paval a acordat celor doua cluburi “Trofeul Excelentei in Sport” iar antrenorilor si sportivilor, medalii de “Ambasador al Sportului Vasluian”. “Sunt gesturi simbolice de recunoastere a meritelor dumneavoastra si ale sportivilor pe care ii antrenati (…). Mi-ati spus ca in fata mea sta acum cea mai buna echipa de seniori din lume; sunt coplesit de ce faceti pentru sportul vasluian, pentru Vaslui, si sunt sigur ca la zestrea de trofee pe care o aveti se vor adauga noi file”, a declarat primarul Vasile Paval.

Iata sportivii premiati in cadrul ceremoniei de sambata:

CS SULSA Vaslui

– Ionicescu Marius – Antrenor Emerit al Sportului;

– Filip Alexandru – Maestru Emerit al Sportului, medaliat cu aur la Campionatul Mondial Germania 2019;

– Toma Stefan – medaliat cu aur la Campionatul Mondial Germania 2019;

– Mocanu Rares – junior, medaliat cu aur la Campionatul Mondial Germania 2019.

CS LIGA DE EST Vvaslui

– Mihai Hondru – Antrenor Emerit al Sportului;

– Marcel Miron – Maestru Emerit al Sportului;

– Georgian Manea – Maestru Emerit al Sportului;

– Andra Gheteu – Maestru Emerit al Sportului;

– Stefan Fratian – Maestru Emerit al Sportului;

– Adelina Mihai – Maestru Emerit al Sportului;

– Mircea Hondru – Maestru Emerit al Sportului;

– Andrei Chiriac – Maestru Emerit al Sportului;

– Andrei Porgras – Maestru Emerit al Sportului;

– Maria Popa – Maestru al Sportului;

– Ana-Maria Haisan – Maestru al Sportului;

– Miruna Lupascu – Maestru al Sportului;

– Dragos Chiriac – Maestru al Sportului.

Primarul Vasile Paval i-a asigurat pe sportivi ca va continua sa le fie alaturi ori de cate ori vor avea nevoie de sprijinul comunitatii pe care o fac mandra si o promoveaza in intreaga lume. Mai mult, a spus primarul, municipalitatea va face tot posibilul ca, intr-un an, un an si cateva luni, una dintre fostele centrale termice dezafectate sa fie reabilitata si amenajata astfel incat sa poata fi folosita pentru antrenamentele sportivilor.

Romeo Cretu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.