Rugbistii juniori U16, la Turneul Final

0
703

Echipa de rugby U16 din cadrul Clubului Sportiv Scolar (CSS) Barlad a debutat, luni, 3 iunie, alaturi de alte cinci echipe din Moldova si Muntenia, in ultima etapa a Diviziei Na]ionale de Juniori (DNJ) U16. La Turneul Final ce este organizat de CS Dinamo si gazduit in Bucuresti participa echipele care au ob]inut cele mai bune rezultate in Campionatele Regionale ale DNJ U16. Juniorii au fost impar]i]i in Grupa A (ACSOV Pantelimon, CSS Barlad si LPS Constan]a) si Grupa B (CSA – CSS Steaua, CNAV-Dinamo si CSS Gura Humorului).

Turneul Final se joaca pe stadionul „Florea Dumitrache” pe durata a patru zile (3, 5, 7 si 9 iunie), in faza grupelor CSS Barlad urmand sa joace cu ACSOV Pantelimon si LPS Constan]a. Ambele partide s-au disputat deja luni, 3 iunie, si miercuri, 5 iunie, barladenii fiind invinsi cu scorul de 15-7, respectiv cu 43-0. In func]ie de scorul ob]inut de fiecare club in urma meciurilor disputate in grupe, se va putea face si clasamentul, iar pe 9 iunie se vor juca partidele care vor decide ocupantele podiumului.

Trebuie spus ca echipa de rugby din cadrul CSS Barlad e antrenata de Ionu] Isac, iar in Campionatul Regional al DNJ U16 barladenii s-au clasat pe locul II, cu 29 de puncte, dupa CSS Gura Humorului (34 puncte).

Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.