Primaria Puiesti angajeaza administrator public

  • Persoanele fara o slujba, dar care au experienta manageriala in atragerea de fonduri europene si au studiile universitare necesare, pot opta pentru postul de administrator public scos la concurs de Primaria Puiesti.

Primaria comunei Puiesti organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a doua functii contractuale de executie vacante, respectiv un post de administrator public si unul de agent agricol. Anuntul referitor la organizarea concursului a fost publicat, zilele trecute, pe portalul http://posturi.gov.ro, unde sunt publicate posturile vacante din administratia publica din Romania.

Eventualii doritori trebuie sa stie ca se pot inscrie numai daca indeplinesc, cumulativ, mai multe conditii.

In primul rand, aspirantii la unul din cele doua posturi trebuie sa nu fi fost condamnati definitiv pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului ori contra autoritatii, de serviciu sau in legatura cu serviciul, care impiedica infaptuirea justitiei, de fals ori a unor fapte de coruptie sau a unei infractiuni savarsite cu intentie, care i-ar face incompatibili cu exercitarea functiei, cu exceptia situatiei in care a intervenit reabilitarea.

In cazul postului de administrator public, candidatii trebuie sa aiba studii universitare absolvite cu diploma de licenta si postuniversitare de master in specialitatea managementul administratiei publice, precum si experienta manageriala in atragerea de fonduri europene. De asemenea, doritorii trebuie sa aiba o vechime de minimum zece ani in specialitatea studiilor (in functii de conducere sau administrare in care a derulat de la depunere, implementare si receptie proiecte pe fonduri europene sau structurale).

Cei care vor sa isi incerce norocul isi pot depune dosarele la primarie pana cel tarziu pe 2 iulie, urmand ca, pe 11 iulie, la ora 10.00, sa aiba loc proba scrisa, iar pe 12 iulie, tot la ora 10.00, sa fie programat interviul.

Iar in cazul postului de agent agricol, cei interesati trebuie sa aiba studii de minimum 12 clase, absolvite cu diploma de bacalaureat, sa aiba o vechime de cel putin trei ani, sa fie persoane organizate, responsabile, cu disponibilitate la program flexibil, sa detina cunostinte operare PC si sa prezinte cazierul judiciar. Cei interesati se pot inscrie tot pana pe 2 iulie, urmand ca, pe 11 iulie, la ora 13.00, sa aiba loc proba scrisa, iar pe 12 iulie, tot la ora 13.00, sa fie programat interviul.

  • Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.