Inca un traficant de droguri prins!

0
518

Politistii de combatere a criminalitatii organizate din Vaslui, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui, au efectuat, joia trecuta, doua perchezitii domiciliare in Barlad, la persoane banuite de trafic de droguri. In urma acestora, un barbat de 31 de ani, din Barlad, a fost retinut pentru 24 de ore.

In urma efectuarii celor doua perchezitii domiciliare, politistii au ridicat aproape 100 de grame de droguri de risc (52 de grame de cannabis si 40 de grame de rezina de cannabis), precum si 2,5 grame de droguri de mare risc (cocaina). Din cercetarile efectuate pana in prezent a reiesit faptul ca drogurile in cauza ar fi fost achizitionate din Spania, dupa care ar fi fost trimise in Romania prin intermediul unei firme de transport international de marfuri. Ulterior, drogurile ar fi ajuns la consumatorii din judetului Vaslui.

Procurorul D.I.I.C.O.T. – B.T. Vaslui a dispus retinerea pentru 24 de ore a barbatului banuit de comiterea infractiunilor de introducere in tara, fara drept, de droguri de risc si mare risc, trafic de droguri de risc si mare risc, precum si detinere de droguri de risc si mare risc, in vederea consumului propriu.

Vineri, barbatul a fost prezentat Tribunalului Vaslui, cu propunere de arestare preventiva, cererea procurorilor fiind admisa

Actiunea a fost realizata cu sprijinul Directiei Operatiuni Speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.