Gangu, PMP: „Pentru noi, campania electorala a inceput pe 27 mai!”

0
677

Este vremea analizelor si concluziilor si in PMP, partid care a reusit, din nou!, sa treaca pragul electoral si in judetul Vaslui, ba chiar sa depaseasca, in mediul urban si in cateva comune, scorul realizat la nivel national. Fara sa forteze comparatii cu alte partide, Maricel Gangu, secretarul general al Organizatiei Judetene PMP Vaslui, crede ca meritul pentru plasarea onorabila a PMP in preferintele electoratului vasluian se datoreaza in mare masura muncii organizatiilor locale si mesajelor constructive ale candidatilor.

Vasluienii au aproape o mie de voturi in plus PMP-ului in judet, comparativ cu alegerile precedente, ceea ce il face pe secretarul general al Organizatiei Judetene, Maricel Gangu, sa concluzioneze: „Suntem partid!”. „Suntem partid pentru ca am demonstrat ca depasirea pragului electoral, indiferent de tipul alegerilor, nu a fost o intamplare. Suntem partid pentru ca am obtinut scoruri bune, chiar peste media nationala, in cele trei municipii, in Vaslui, 6,5%, in Barlad, 6%, in Husi, 6,2%, dar si in localitati din mediul rural. As da doar doua exemple de organizatiilocale cu rezultate foarte bune, Pogonesti, cu 24,8%, si Coroiesti, unde candidatii PMP au fost votati de 12,08% din cetatenii care s-au prezentat la urne. Eu ii felicit pe toti colegii din organizatiile locale pentru ca, in ciuda dificultatilor pe care le-am intampinat ca partid – lipsa oamenilor in sectiile de votare, spre exemplu -, s-au mobilizat foarte bine”, a declarat Maricel Gangu.

Pe de alta parte, spune secretarul general al Organizatiei Judetene PMP Vaslui, in plan local, s-a vazut forta PSD-ului. „Din acest punct de vedere, evident, nu sunt satisfacut de rezultatele obtinute pe judet, desi stiu ca este greu sa te bati de la egal la egal cu organizatii atat de puternice ca ale PSD-ului, cu un anumit mod de a face campanie electorala… Pentru scorul realizat de noi, un merit il au si mesajele europene ale candidatilor, si prestatia fostului presedinte Traian Basescu, cel care a deschis lista si, inca o data subliniez, munca membrilor din organizatiilor locale. As face o subliniere: pe Vaslui, campania PMP a fost facuta in principal de Organizatia de Tineret, pe care o felicit in mod deosebit”.

Nu pleaca nimeni din PMP!”

Cu bune si cu rele, acestia suntem ca partid. Imediat dupa alegerile europarlamentare, la Vaslui, pe 31 mai, la Barlad si Husi, pe 2 iunie, au avut loc sedinte ale consiliilor locale ale organizatiilor municipale, in care am facut analiza amanuntita a intregului proces electoral, de la actiuni de campanie pana la rezultate. Daca ma intrebati de sanctiuni, va pot spune ca nimeni nu va fi sanctionat. La fel, nu pleaca nimeni din PMP! Noi nu dam sanctiuni, nu dam oameni afara, nu apelam la masuri radicale… Dimpotriva, continuam analiza structurii votului pana la nivelul fiecarei sectii de votare si vom ajuta acele organizatii in care s-au inregistrat probleme, aplicand solutii adaptate fiecarei situatii identificate. Intram – am intrat, deja – intr-un nou ciclu electoral, asa ca, pentru noi, campania electorala a inceput pe 27 mai”, a conchis secretarul general al PMP Vaslui, Maricel Gangu.

Romeo Cretu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.