Droguri care urmau sa fie vandute in judetul Vaslui, descoperite la Arad!

Politistii de combatere a criminalitatii organizate din Vaslui si Arad, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Vaslui, au facut, miercurea trecuta, 5 perchezitii domiciliare, in judetul Arad, la persoane banuite de trafic de droguri. Cinci persoane au fost retinute si apoi arestate preventiv, iar una a fost plasata sub control judiciar.

In urma efectuarii celor 5 perchezitii domiciliare, in municipiul Arad si in orasul Pecica, au fost ridicate 990 grame de droguri de risc (canabis), 993 grame de droguri de mare risc (amfetamina) si 495 de comprimate droguri de mare risc (MDMA). De asemenea, au fost ridicate sume de bani si bunuri care au servit la derularea activitatii infractionale. Din cercetarile efectuate pana in prezent de politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Vaslui a rezultat faptul ca doua dintre persoanele in cauza ar fi achizitionat, in Olanda, droguri de mare risc, pe care le-ar fi trimis in Romania si le-ar fi depozitat la locuinta unei persoane din orasul Pecica. Substantele interzise urmau sa fie comercializate pe raza judetului Vaslui.
Procurorul DIICOT – Biroul Teritorial Vaslui a dispus retinerea pentru 24 de ore a cinci persoane, cu varste cuprinse intre 21 si 32 de ani. Vineri, acestea au fost prezentate la Tribunalul Vaslui, cu propunerea de arestare preventiva, propunere admisa. O tanara, in varsta de 23 de ani, a fost plasata sub control judiciar pentru 60 de zile.
Cercetarile sunt continuate de politistii de combatere a criminalitatii organizate din Vaslui, sub aspectul savarsirii infractiunilor de introducere in tara, fara drept, de droguri de mare risc si trafic de droguri de risc.
Actiunea a fost realizata ca sprijinul politistilor Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Arad, Inspectoratului de Politie Judetean Arad si Directiei Operatiuni Speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.