Singurul candidat inscris la concursul pentru functia de sef al Cantinei de Ajutor Social din Barlad al carui dosar a fost validat a fost declarat admis, asa ca va ocupa respectivul fotoliu pentru urmatorii ani. Este vorba despre actualul ocupant, in speta Constantin Matei (64 ani), care a condus acest serviciu subordinea Consiliului Local Barlad timp de zece ani, exceptand pauza de patru ani in care a fost primarul comunei Bacani (intre 2012-2016). Acesta a sustinut concursul de saptamana trecuta si l-a luat cu 82,33 puncte la proba scrisa si 83,67 puncte la interviu.

De mentionat ca, pe langa Matei, si-au mai depus dosarele inca doi candidati, insa niciunul dintre ei nu a indeplinit conditiile cerute, asa ca dosarele nu le-au fost validate. Primul a fost respins intrucat nu indeplineste conditia referitoare la studii univesitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul stiinte administrative, iar al doilea nu a prezentat in original toate actele solicitate conform art. 6 alin. (4) din HG nr. 286/2011, cu modificarile si completarile ulterioare, in vederea verificarii conformitatii, nu indeplineste conditia referitoare la studiile absolvite si nici pe cea referitoare la vechimea in munca de cel putin 5 ani in specialitatea necesara ocuparii functiei, din care minimum 3 ani in domeniul alimentatie publica.

Trebuie spus ca, din 2018, cladirea in care functioneaza Cantina, situata pe strada Stefan Procopiu din zona Cerbul de Aur, se numeste Sala de ceremonii „Cerbul de Aur”, dupa ce consilierii locali au adoptat o hotarare in acest sens.

  • Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.