Deputatul Olteanu, despre ridicarea sprijinului politic pentru patru primari PNL

Ultimele executii din PNL Vaslui arata ca performanta administrativa a primarilor si munca lor pentru comunitate sunt pe ultimul loc intre obiectivele acestei organizatii.

Care este asa-zisa vina a primarilor carora le-a fost retras sprijinul politic?

Domnul Ionut Ghiur, primarul comunei Vinderei, este vinovat ca a avut si are in implementare, cu sprijinul ALDE si cu votul impotriva al PNL, proiecte cu finantare de la bugetul de stat in valoare de peste 8 milioane euro (apa-canal, statii de epurare, gradinita).

Domnul Alexandru Iacob, primarul comunei Perieni, este vinovat ca a avut si are in implementare, cu sprijinul ALDE si cu votul impotriva al PNL, proiecte cu finantare de la bugetul de stat in valoare de peste 8 milioane euro (alimentare cu apa, canalizare, modernizarea retelei electrice, asfaltare 9,7 km drumuri locale).

Domnul Nixon Ibanescu, primarul comunei Gherghesti, este vinovat ca a avut si are in implementare, cu sprijinul ALDE si cu votul impotriva al PNL, proiecte cu finantare de la bugetul de stat in valoare de aproximativ 4 milioane euro (infiintare sistem de alimentare cu apa).

Domnul Marius Ciocan, primarul comunei Pochidia, este vinovat ca a avut si are in implementare, cu sprijinul ALDE si cu votul impotriva al PNL, proiecte cu finantare de la bugetul de stat in valoare de peste 1 milion euro (modernizare drumuri satesti).

Dupa ce a votat, la adoptarea Legii bugetului de stat, impotriva acestor proiecte ale propriilor primari si ale vasluienilor, PNL, acum prin organizatia Vaslui, continua sa demonstreze ca nu modernizarea drumurilor, nu infiintarea si extinderea retelelor de apa-canal, nu constructia dispensarelor si reabilitarea scolilor conteaza, ci razbunarea pe cei care muncesc si au rezultate pentru comunitate.

Personal, am trecut prin aceasta experienta atunci cnd aceeasi conducere impusa m-a acuzat ca exagerez cu preocuparea pentru infrastructura. Aceeasi conducere s-a delimitat ulterior de primarul Ciprian-Robert Tamas, pe care l-am sprijinit si care are in comuna Suletea proiecte in implementare de peste 5 milioane euro.

Ii asigur pe toti acesti primari cu rezultate pentru comunitate ca voi continua sa fac o prioritate din sprijinirea si ducerea la finalizare a tuturor proiectelor in desfasurare, dar si a altora noi. Am incredere in capacitatea lor administrativa, in eforturile lor, si nu in evaluarile PNL Vaslui.

Locuitorii din comunitatile lor sunt cei care ii vor evalua si ne vor evalua, pe baza rezultatelor administrative, iar decizia de retragere a sprijinului politic de catre PNL Vaslui demonstreaza ca nu poate exista o echipa cu cei preocupati sa distruga o organizatie si sa voteze impotriva proiectelor propriilor primari.

Domnilor primari, aveti, ca intotdeauna, usa deschisa si un sprijin constant si vizibil din partea mea si a ALDE, sper ca impreuna sa consolidam si in continuare ceea ce conteaza cu adevarat: bunastarea si conditiile de trai in comunitatile pe care le pastoriti!

Deputat Daniel Olteanu, presedintele ALDE Vaslui

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.