Vicecampion national la 64 de ani

0
450

• Barladeanul Aurel Anita, trecut de mult de prima tinerete, a cucerit, in week-end, titlul de campion national la proba de semimaraton, la categoria de varsta 55-64 ani.

In timp ce unii colegi de varsta lui se odihnesc la pensie dupa o viata de munca, barladeanul Aurel Anita, in varsta de 64 de ani, continua sa duca o viata activa, practicand din plin sport si chiar performand. Cel mai recent exemplu este participarea de zilele trecute la Campionatul National de Semimaraton Masters (in cadrul Semimaratonului International Bucuresti), de la care s-a intors cu titlul de vicecampion national si cu medalia de argint la proba de 21 kilometri (semimaraton).
Competitia sportiva s-a aflat la cea de-a opta editie, a fost organizata de Federatia Romana de Atletism si s-a desfasurat in capitala, pe 11-12 mai, pe categoriile de varsta 18-34 ani, 35-44 ani, 45-54 ani, 55-64 ani si peste 65 ani. Barladeanul a concurat la categoria de varsta 55-64 ani si, dupa un timp de 1:49.15, a reusit sa treaca al doilea linia de sosire la categoria la care a alergat. Rezultatul e foarte bun, daca luam in calcul ca, potrivit regulamentului, concurentii erau obligati sa termine proba de semimaraton in cel mult trei ore.
Startul s-a dat la ora 9.00, pe Bulevardul Libertatii, si a continuat pe traseul Splaiul Independentei – Bulevardul Natiunile Unite – stanga spre Piata Constitutiei – stanga pe breteaua Parchetului General spre Bulevardul Unirii – intoarcere la rond Piata Alba Iulia – retur pe Bulevardul Unirii – dreapta pe I. C. Bratianu – stanga pe strada Halelor – Splaiul Independentei – dreapta pe strada Vasile Parvan – stanga pe strada Berzei – strada Buzesti – dreapta pe breteaua spre Piata Victoriei – Soseaua Kiseleff – Arcul de Triumf – retur pe Soseaua Kiseleff – Piata Victoriei – Calea Victoriei – Cercul Militar National – dreapta pe Bulevardul Regina Elisabeta pana la Bulevardul Mihail Kogalniceanu – retur pana la Calea Victoriei – dreapta pe Splaiul Independentei pana la Pod Hasdeu – Piata Natiunile Unite – Bulevardul Natiunile Unite – Bulevardul Libertatii – Piata Constitutiei.
• Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.