Va multumesc!

Alegerile europarlamentare si referendumul national au trecut. A doua zi dupa alegeri, justitia a aratat ca este in continuare capabila sa ia decizii in absenta presiunilor de orice fel.

Rezultatele finale plaseaza USR PLUS la 22,36% la nivel national, cu doar 13.000 mii de voturi in spatele PSD, si la 18,11% in tot judetul Vaslui. Cele doua mari municipii ale judetului, Vaslui si Barlad, au fost castigate de USR PLUS. De asemenea, referendumul a trecut cu brio.

Scorul este unul impresionant. Alianta a doua formatiuni care nu au mai facut politica si care inca se consolideaza pe plan local a reusit sa obtina un scor care ne plaseaza la mica distanta de cele doua mari partide traditionale, atat in toata Romania, cat si in judetul Vaslui.

Nu pot decat sa exprim un mare MULTUMESC!

Le multumesc vasluienilor care au mers la vot pe 26 mai, indiferent de optiunea lor politica.

Le multumesc vasluienilor care au decis sa isi puna increderea in noi.

Le multumesc celor care ne-au incurajat constant in munca noastra.

Rezultatul este munca unei intregi echipe formata din membri USR PLUS si voluntari care au decis sa se implice. Acestea nu sunt doar vorbe goale – datorita lor am reusit sa ajungem in foarte multe localitati din judet, sa vorbim cu mii de oameni si sa facem cunoscut mesajul aliantei. Determinarea lor a fost impresionanta si este un exemplu pentru toti.

Ne pastram optimismul pentru viitor, dar in acelasi timp, suntem realisti si stim ce trebuie sa facem in prezent. PSD ramane in continuare o forta in Parlament si la nivel local. In Vaslui, PSD domina ca numar de primari si consilieri. Majoritatea parlamentarilor din Vaslui fac parte din coalitia de guvernare sau se afla in relatii extrem de calduroase cu acestia.

Munca inceputa acum 2 ani jumatate continua. PSD-ALDE ramane o coalitie toxica pentru romani si viata acestora. Daunele facute in toti acesti ani vor persista, insa la fel vom persista si noi in lupta pe care o ducem.

Aceleasi principii pe care s-a cladit munca noastra in toti acesti ani ne vor ghida in continuare – Fara penali, fara hotie, fara incompetenta. Iesim din aceasta lupta stiind ca sunt cel putin 2 milioane de oameni care ne stau alaturi.

Vreti sa fim mai puternici? Va astept alaturi de noi!

Pana atunci, un mare MULTUMESC!

Deputat Mihai Botez, presedinte USR Vaslui

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.