Rugbistii barladeni U18 lupta pentru titlul national

0
562

Dupa ce, in 2017, au fost desemnati campioni nationali, iar in 2018, s-au clasat doar pe locul VI, iata ca, in sezonul competitional 2018-2019 al Diviziei Nationale de Juniori (DNJ), rugbistii U18 din cadrul Clubului Sportiv Scolar (CSS) Barlad au acces iar in finala mare. Sportivii antrenati de Florin Ibanescu au invins in semifinala disputata duminica, 19 mai, pe stadionul „Rulmentul” din Barlad, asa ca acum vor lupta pentru medalia de aur sau pentru cea de argint. Barladenii au jucat impotriva celor de la CT Dinicu Golescu, pe care i-au invins cu scorul de 24-7 (la pauza 10-0).

Victoria care le-a facilitat accesul in finala mare este cu atat mai importanta cu cat, in urma solicitarii conducerii CSS Barlad de a gazdui finalele DNJ U18 din data de 26 mai, consiliul director al Federatiei Romane de Rugby a dat unda verde, asa ca sportivii vor avea sprijinul suporterilor pe parcursul ultimei partide din campionat. In ceea ce priveste cea de-a doua semifinala disputata tot pe 19 mai, respectiv meciul dintre CS Cleopatra Mamaia si CS Metrorex, castigatoare a iesit prima echipa, cu scorul 33-19.

Asa ca jucatorii CSS Barlad vor juca finala mare cu CS Cleopatra pe stadionul „Rulmentul” Barlad, incepand cu ora 16.00, in timp ce finala mica va fi jucata pe acelasi stadion, insa de la ora 14.00, adversare fiind CS Metrorex si CT Dinicu Golescu.

N Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.