Rares Bogdan si Mihai Turcanu pe lista PNL pentru 26 mai. Cea mai buna echipa pentru europarlamentare

2
575

PNL vine in fata romanilor, la alegerile europarlamentare din 26 mai, cu o echipa care imbina experienta, noutatea dar si rezultate concrete obtinute din pozitiile ocupate pana acum – in Parlamentul European, adminstratie locala si centrala. Cu Rares Bogdan si europarlamentarul Mihai Turcanu este de departe cea mai valoroasa echipa de candidati pentru Parlamentul European. “Avem in continuare nevoie de fonduri europene. Mai avem multe de facut sa schimbam fata regiunii in care traim. Lista PNL ne garanteaza ca avem oameni de toata isprava in Parlamentul European. Ii cunosc personal pe multi dintre ei si pot spune cu mana pe inima ca regiunea Moldovei si Bucovinei are prieteni adevarati in candidatii PNL pentru europarlamentare”, spune presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur.

Un mix de experienta, noutate si rezultate

PNL deschide lista pentru europarlamentare cu Rares Bogdan, campion al luptei impotriva PSD, impotriva coruptiei si abuzurilor dar si un mare luptator pentru o Romanie corecta si normala. Rares Bogdan, pana recent cea mai puternica voce din mass media, va deveni, din 26 mai, cea mai puternica voce a Romaniei in Europa din pozitia de europarlamentar PNL. Un patriot autentic, un familist devotat, Rares Bogdan este si cel de care PSD se teme foarte tare.

Pe lista PNL pentru europarlamentare se regasesc si doi campioni ai administratiei locale. Mircea Hava, primarul orasului Marii Uniri Alba Iulia, si Gheorghe Falca, primarul uneia dintre bijuteriile Vestului, Arad. Hava si Falca au adus sute de milioane de euro fonduri europene in orasele lor, bani ce au fost investiti in proiecte ce au crescut simtitor calitatea vietii. Cei doi primari sunt garantia ca in Parlamentul European ajung oameni care stiu ce este Uniunea Europeana si cum poate Romania folosi la maximum oportunitatile oferite de Europa.

Lista PNL este completata de europarlamentari in functie care au realizari importante in interesul Romaniei. La cei 37 de ani pe care ii are, Siegfried Muresan a reusit sa ajunga unul dintre cei mai apreciati europarlamentari romani. Bun cunoscator al mecanismelor si reglementarilor UE, a fost primul negociator-sef roman pentru bugetul UE 2021-2027.

Daniel Buda este un clujean specializat in agricultura care a luptat si a obtinut majorarea subventiei la hectar pentru fermierii romani. Adina Valean a fost declarata al patrulea cel mai influent parlamentar european. Ea a reusit eliminarea tarifelor de roaming in Uniunea Europeana. Marian Jean Marinescu este vicepresedinte al celui mai influent grup politic din Parlamentul European, cel al popularilor europeni. El a reusit, din aceasta pozitie, sa aduca Romaniei avantaje in privinta infrastructurii de transport.

Mihai Turcanu este un alt specialist in agricultura si zootehnie de pe lista PNL care a reusit sa salveze combinatele chimice din Romania si, prin urmare, mii de locuri de munca.

Pe lista PNL ii regasim si pe fostii ministri Vasile Blaga si Dan Motreanu. Vasile Blaga este cel care a contribuit decisiv la eliminarea faimoaselor “stegulete rosii” din calea integrarii Romaniei in UE iar obiectivul sau este integrarea Romaniei in Schengen. Dan Motreanu, fost ministru al agricuturii, completeaza garnitura de liberali ce vor avea drept prioritatate fermierii din Romania.

Lista PNL este completata de figuri importante din zona universitara si a societatii civile: Vlad Nistor, Violeta Alexandru, Ciprian Ciucu. Ei sunt cei care vor lupta pentru ca vocea Romaniei in Parlamentul European sa fie mult mai puternica.

Ca o completare la lista extrem de competenta si puternica cu care PNL vine la alegerile, este extrem de important faptul ca PNL face parte din cea mai influenta familie politica europeana, Partidul Popular European, care va da si presedintele Comisiei Europene, Manfred Weber. Influenta la nivel european se traduce, intotdeauna, prin decizii favorabile Romaniei.

Departamentul de comunicare PNL Vaslui

2 COMENTARII

  1. bre, mă lăsaț ? voi criticaț orice,…,…da-n loc voi ce oferiț ?! io așa stiu : critic și ofer alternativaaaa ! dacă n-aveț, staț jos ! nota două !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.