Profesorul Miluta Moga, aniversare cu public si promisiunea unei carti necesare

0
376

Profesorul Miluta Moga si-a serbat ziua de nastere, sambata, la Primaria Vaslui. I-au fost alaturi oamenii pe care si i-a dorit, a marturisit cu lacrimi in ochi Moga, iar evenimentul a fost nu doar preambulul unei viitoare lansari de carte, ci o incercare – reusita – de a-l pune pe Miluta Moga pe locul pe care il merita in cadrul comunitatii. Graitor in acest sens a fost discursul lui Vasile Paval, primarul municipiului Vaslui: „Ca reprezentant al acestei comunitati, care se mandreste cu dumneavoastra (…), cuvintele sunt de prisos. Este un moment aniversar – se vor implini in curand 30 de ani de cand ne cunoastem. La Revolutie am inceput sa colaboram, sa rezolvam problemele comunitatii, iar domnul profesor avea un rol destul de important”, a spus primarul Paval, care i-a oferit, in semn de respect pentru activitatea desfasurata de-a lungul anilor, o placheta aniversara.

Volumul „Descult prin maracini”, care va vedea \n scurt timp lumina tiparului, este o trecere in revista a evenimentelor petrecute inainte si imediat dupa Revolutia din 1989

Cat despre Miluta Moga, acesta isi continua, imun la trecerea vremii, misiunea, aceea de a apara imaginea Vasluiului, locul in care a venit la 11 ani si din care nu a mai plecat.

Marian Mocanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.