Pasionatii de ciclism, invitati la o „plimbare” prin judetul Vrancea

1
480

Cei care iubesc sa faca sport in aer liber, in special sa pedaleze, sunt invitati sa participe la evenimentul sportiv intitulat „Gran Fondo Mai: Ojdula Party”. Este vorba despre o competitie adresata ciclistilor amatori din judet, indiferent de varsta si experienta, organizata de Alfa Club Ciclism Barlad nu atat pentru a stabili o ierarhizare a participantilor, cat mai ales pentru a promova sportul, in special ciclismul. Evenimentul va avea loc duminica, 26 mai, incepand cu ora 8.00, biciclistii inscrisi urmand sa pedaleze pe sosea, pe un traseu de aproximativ o suta de kilometri.

Alfa Club Ciclism Barlad organizeaza duminica, 26 mai, «Gran Fondo Mai», ce se va desfasura pe traseul Tulnici – Lepsa – Gresu – Ojdula si inapoi. Plecarea se face din satul Tulnici, judetul Vrancea, la ora 8.00, distanta de parcurs fiind de 100.78 kilometri, cu elevatie de 2.000 metri. Invitam pe aceasta cale toti doritorii sa participe la o editie speciala cu un traseu inedit. Pentru doritorii din Barlad, plecarea are loc la ora 6.30, locul de intalnire fiind statia de autobuz din zona Confectii. Va asteptam in numar cat mai mare!”, spun reprezentantii Alfa Club Ciclism Barlad in invitatia lansata pe Facebook.

Trebuie spus ca aceasta este a doua editie a evenimentului sportiv „Gran Fondo Mai”. In 2018, s-a numit „Gran Fondo Mai: Ojdula spartan Road Fest” si s-a desfasurat pe 27 mai, pe acelasi traseu.

De mentionat ca, pe 17 martie, clubul a organizat „Gran Fondo de Martie: La Primavera”, tura fiind un „du-te – vino” pe soseaua care pleaca din Crasna si strabate dealurile Husilor pana spre Albita si inapoi. Si atunci, distanta ce trebuia parcursa a fost tot de circa 100 kilometri, insa elevatia totala a traseului ales era de aproape 1.025 metri.

Adriana Susnea

1 COMENTARIU

  1. Cica evenimentul este adresat tuturor indiferenta de varsta si forma fizica :)) ai habar ce inseamna sa pedalezi 200km? crezi ca poate oricine? Eu am 8 ani de cand pedalez, si am pedalat vreo 10.000km, daca as pedala 200km in o singura zi ar fi extrem de mult.. Pentru ca eu pedalez mai mult pe off-road, putini km pedalati intens..

    Evenimentul asta este adresat doar cursieristilor.. Trebuie sa specificati asta sa stie lumea, adica organizatorii trebuie sa specifice asta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.