Hotia inseamna saracie. Mergi la vot!

0
324

De 30 de ani guvernele s-au ascuns mereu sub aparenta lipsa a banilor. Nu sunt bani de strazi, spitale sau scoli. In tot acest timp, vechii politicieni nu s-au oprit din a-si asigura pensii speciale.

Presa si justitia ne-au aratat ca bani au fost si sunt, insa au ajuns in buzunarele politicienilor neinteresati in a-si face datoria. Becuri de mii de euro, strazi cu kilometri scurtati, lucrari de mantuiala – doar mica parte din bilantul guvernarii PSD-ALDE.

In acelasi timp, fonduri de miliarde de euro asteapta proiecte care nu mai ajung sa fie depuse de autoritatile locale. De ce? Pentru ca proiectele trebuie sa fie bine facute, ceea ce necesita competenta, iar fondurile sunt greu de fraudat, iar asta ii descurajeaza pe cei care se gandesc sa bage aceste fonduri in buzunarele proprii.

Coruptia inseamna saracie, iar Alianta 2020 USR PLUS isi propune sa starpeasca coruptia si sa reduca saracia.

Fara Penali in Functii Publice a fost un proiect ambitios care se afla in procedura parlamentara. Insa acesta este doar primul pas intr-un lung sir de masuri ce trebuie implementate.

Ce vom face concret?

  1. Vom promova masuri cu fonduri europene pentru activarea pe piata muncii, pentru reducerea abandonului scolar si pentru antreprenoriatul social. Nici o familie a judetului Vaslui nu trebuie sa mai fie amenintata de saracie.

  2. Vrem sa consolidam legislatia europeana anticoruptie. Infractionalitate, spalarea de bani sau crima organizata, toate trebuie combatute, intr-un efort comun intre justitie si factorii politici, care trebuie sa asigure suport celor insarcinati sa aplice justitia.

  3. Educatia ne asigura ca suntem pregatiti pentru viata si pentru piata muncii, de aceea vrem sa ne asiguram ca orice copil si orice tanar primeste educatie pe care o merita, iar fondurile alocate pentru educatie sunt suficiente.

  4. Vom accesa fondurile europene destinate construirii spitalelor regionale si vom accesa fonduri pentru modernizarea celor existente. Astfel, orice cetatean al judetului Vaslui va putea beneficia de servicii medicale moderne si de calitate!

Acestea sunt doar o mica parte din masurile pe care le propunem. Judetul Vaslui merita candidati cinstiti si o administratie fara hotie.

Pe 26 mai facem primul pas catre un judet mai bun!

MATERIAL DE PROPAGANDA ELECTORALA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.