Handbalistii de la CSM Vaslui, felicitati de primarul municipiului Vaslui

Va multumesc din inima pentru ca ati realizat ceea ce ne doream, sa readuceti Vasluiul in elita handbalului romanesc. Este doar meritul vostru. Noi, cei de la Primarie si din conducerea Clubului Sportiv Municipal, ne-am facut doar datoria de a va asigura toate conditiile pentru a realiza aceasta performanta, revenirea in prima liga dupa doar un an petrecut in esalonul secund, si-a inceput discursul de multumire primarul Vasile Paval la adresa tinerei echipe de handbal a CSM Vaslui. Cu ocazia festivitatii oficiale de la Primaria Vaslui, antrenorul Leonard Bibirig a inmanat primarului Paval trofeul primit de la FRH pentru castigarea Ligii a II-a de handbal, trofeu care va ramane in noua vitrina a CSM, sper sa fie urmat si de alte trofee, mai importante, si, de ce nu, din cupe europene, a declarat primarul.

Dupa succesul CSM Vaslui, care a reusit castigarea Ligii a II-a de handbal si accederea, fara vreo infrangere, in Liga nationala, primarul Vasile Paval, impreuna cu conducerea Primariei si a CSM Vaslui, a dorit sa le multumeasca handbalistilor si celor care au pus umarul in realizarea acestui obiectiv, in cadrul unei sedinte solemne, tinute ieri in sala de sedinte a CL Vaslui. Sigur ca a fost un moment de intrebari atunci cand am luat decizia de a merge in aceasta formula, cu CSM Vaslui, un club in subordinea municipalitatii, pentru ca a fost o responsabilitate foarte mare. Acum, pot sa ma destind si eu; succesul vostru ma face fericit, mai ales date fiind acuzele venite acum un an din diferite parti, acuze cu privire la faptul ca am intrerupt o perioada sponsorizarea fostului club ori ca am retras echipa din prima liga. Acum, cu ajutorul vostru, pot iesi mandru in fata celor care au facut aceste acuze! Va multumesc pentru acest lucru, dar, mai ales, va multumesc pentru bucuria pe care ati facut-o vasluienilor! Pentru a intari aceste multumiri, va pot spune si vorbele presedintelui FRH: Domnule primar, echipa Vasluiului ne-a lipsit in acest an, si ne bucuram sa o vedem din nou acolo unde-i este locul!. Acum, e timpul bucuriei, nu este momentul, inca, al fixarii unui obiectiv pentru viitorul an competitional. Incepand de acum, dupa o binemeritata, pentru voi, vacanta, vom intra intr-o alta etapa, cu tot ce presupune acest lucru, cu multa munca, cu antrenamente, cu sacrificii, daca va fi nevoie. Vom merge impreuna mai departe, mai putin cei care vor dori sa se desparta de noi. Va promit doua lucruri: niciodata, eu personal nu voi face nici o imixtiune in programul de pregatire sau in treaba echipei, si, al doilea, vom face tot ce ne sta in putere, mie si celorlalti colegi din conducerea Primariei si din Consiliul Local, pentru a va crea cele mai bune conditii, pentru ca si voi, la randul vostru, sa puteti obtine cele mai bune rezultate posibile. Si, cine stie, peste cativa ani, va vom putea vedea jucand in cupele europene, ducand astfel din nou numele Vasluiului acolo unde ii este locul. Voi veti fi printre cei care vor demonstra altora ca Vasluiul nu este ceea ce vad sau ce aud pe la televizor, ci este cel din strada, cel de la cel mai modern spital din Moldova, cel al acestor oameni muncitori!, le-a spus primarul Vasile Paval componentilor echipei de handbal. Edilul a adaugat: Ceea ce ati realizat voi, o echipa tanara, doar cu handbalisti romani, multi dintre voi vasluieni, este o performanta notabila, care pe mine ma obliga sa fac tot ce este necesar pentru a mentine aceasta echipa unita in fruntea handbalului romanesc. Deja, munca mea a inceput: tocmai am vorbit cu doamna prim-ministru, prezenta la Vaslui, iar printre cele discutate a fost bazinul olimpic de inot si preluarea Salii Sportului, pentru a o moderniza si a putea sa va asiguram toate conditiile de pregatire si de joc.

La randul sau, antrenorul Leonard Bibirig i-a inmanat primarului Vasile Paval trofeul de castigatoare a Ligii a II-a de handbal, trofeu care va ramane in noua vitrina a CSM. Va multumim pentru increderea pe care ne-ati oferit-o si pentru conditiile create si ne bucuram ca am reusit sa realizam ceea ce ne-am propus la inceputul anului competitional: sa promovam si sa facem acest lucru fara vreo infrangere, a spus Bibirig.

Primarul Paval si-a exprimat regretul ca nu avem un autocar decapotabil pentru a sarbatori performanta voastra asa cum se cuvine, alaturi de toti vasluienii iubitori de handbal si de sport. Vom gasi totusi o solutie pentru a face acest lucru cu ocazia Zilelor Vasluiului, a promis primarul municipiului Vaslui.

Marian Mocanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.