Gimnasta CSS Barlad, dubla vicecampioana nationala

Antrenorii de gimnastica Ana Maria Iordache, Liviu Iordache, Paula Fotache si George Crupenschi din cadrul Clubului Sportiv Scolar (CSS) Barlad au, din nou, motive sa fie mandri. Junioarele 3 Nivel 1 (9 ani) si Junioarele 3 Nivel 2 (10 ani) au obtinut rezultate bune la Arad, unde au participat la Campionatul National de Gimnastica Artistica pe echipe si individual al Junioarelor 3.

Concret, la concursul pe echipe adresat gimnastelor de Nivel 1, barladencele, in speta Florina Trica, Ana Maria Necula, Ariana Stefania Olaru si Anastasia Dumitrasc, au fost la milimetru de podium, clasandu-se pe locul IV, dupa SCM Bacau, CS Petrolul si CSM Onesti. La individual compus, CSS Barlad a urcat pe podium prin Florina Trica, ce a obtinut medalia de argint si titlul de vicecampioana nationala. Iar in finalele pe aparate, tot Florina Trica a adus inca un titlu de vicecampioana nationala la paralele. Din pacate, la barna s-a clasat pe locul sapte, iar la sarituri pe locul opt.

In ceea ce priveste concursul pentru Nivelul 2, CSS Barlad a participat cu Beatrice Irimescu, Andra Donose si Amalia Balan, primele doua clasandu-se pe locul IV, respectiv V in competitia de la individual compus. Acestea au participat si la concursul de calificari in vederea participarii la Campionatul National al Junioarelor – Individual, ce va avea loc intre 30 octombrie – 2 noiembrie, la Deva. Gratie rezultatelor obtinute, gimnastele de 10 ani s-au calificat pentru campionatul din toamna, de unde vor incerca sa aduca acasa medalii.

Campionatul National al Junioarelor 3, pe echipe si individual, s-a desfasurat in Sala Polivalenta din Arad, intre 16-18 mai, si a reunit in jur de 115 gimnaste de la 21 de cluburi din tara.

Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.