Gata igienizarea primelor doua etaje ale spitalului barladean!

Dupa ce, in ultimii doi ani, s-au tot alocat bani de la bugetul local pentru igienizarea spatiilor aferente primelor doua etaje ale Spitalului de Urgenta Elena Beldiman Barlad, iar lucrarile au fost terminate, edilii anunta ca, in continuare, se va trece la igienizarea celorlalte doua etaje.

Potrivit autoritatilor locale barladene, recent s-au finalizat lucrarile de igienizare la primele doua etaje ale cladirii principale a Spitalului Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad, astfel ca, in scurt timp, vor demara lucrari similare si la nivelele III si IV.In acest fel, primarul Dumitru Boros continua politicile de sustinere a unitatii medicale, alocand de la bugetul local suma de 700.000 lei. Ca si in cazul primelor doua etaje ale corpului de cladire, banii vor fi folositi pentru inlocuirea stoleriei existente cu geamuri si usi termopan, zugraveli, montaj de linoleum special pentru spatii sanitare si recompartimentarea unor incaperi.

Valoarea totala alocata, din bugetul local, in perioada 2016-2019, Spitalului Municipal de Urgenta Elena Beldiman pentru astfel de lucrari si pentru cheltuieli de sustinere financiara este de aproximativ 5.000.000 de lei. Este cea mai mare suma alocata spitalului in ultimii ani, dupa ce managementul defectuos de pana acum a generat o criza fara precedent, institutia fiind amenintata chiar si cu declasificarea. In continuare vom privi cu multa atentie spre institutie si, atat cat se va putea, o vom sustine financiar, chiar daca vom continua sa facem sacrificii, in conditiile in care nevoile orasului sunt foarte mari si este nevoie de investitii urgente si in extinderea retelei de apa, de canalizare, in infrastructura si altele, a declarat primarul Boros.

Acesta a precizat ca anuntul de atribuire a lucrarilor de igienizare pentru nivelele III si IV va fi publicat pe SICAP in mai putin de o saptamana.

Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.