Barladul, gazda unei noi editii a Cupei Andreea Raducan

Peste o suta dintre cele mai bune micute gimnaste din tara isi vor da intalnire la Barlad, care va gazdui cea de-a IX-a editie a Cupei Andreea Raducan. CSS Barlad va fi reprezentat in concurs de sapte sportive de valoare, proaspat medaliate la Campionatul National de la Buzau.

Intre 4-5 mai, incepand cu ora 9.30, sala de sport a Liceului Tehnologic Alexandru Ioan Cuza Barlad va deveni cel mai mare punct de atractie pentru micile gimnaste din intreaga tara, intrucat va gazdui cea de-a IX-a editie a Cupei Andreea Raducan Barlad. Peste o suta de sportive de la cluburi precum CSS Petrolul Ploiesti, CSS Gimnastica Focsani, CS Farul Constanta, CSA Steaua Bucuresti, CSS Buzau, CS Dinamo Bucuresti, etc. si care vor sa le calce pe urme Nadiei Comaneci sau barladencei Andreea Raducan se vor intrece in cele doua zile de concurs. Atat pe echipe, cat si individual, vor incerca sa-si demonstreze suprematia gimnaste din categoria Junioare 3 Nivel 1 (9 ani) si Junioare 3 Nivel 2 (10 ani).
Evident, si Clubul Sportiv Scolar (CSS) Barlad va fi reprezentat la ambele categorii de varsta. La Junioare 3 Nivel 1 vor concura sportivele Florina Trica, Ana Maria Necula, Ariana Stefania Olaru si Anastasia Dumitrasc, care in acest an implinesc 9 ani, iar la Junioare 3 Nivel 2 vor participa gimnastele Beatrice Irimescu, Amalia Balan si Andra Donose, care vor face 10 ani in acest an. Sportivele sunt antrenate de profesorii Ana Maria Iordache, Liviu Iordache, Paula Fotache si George Crupenschi si, chiar inainte de Paste, s-au intors de la Campionatul National de la Buzau cu numeroase medalii.
Cupa Andreea Raducan a ajuns la cea de-a noua editie, iar noi le asteptam cu emotie si bucurie la Barlad pe micutele gimnaste, pentru a-si pune in valoare talentul, pasiunea si ambitia de a concura in spiritul marilor competitii internationale de gimnastica. Va invitam sa ne fiti alaturi si sa le sustinem impreuna pe micile gimnaste, in drumul lor spre inalta performanta!, a declarat Andreea Raducan.
Ca si la editiile precedente, si de aceasta data, de buna organizare se va ocupa personal campioana olimpica la Sidney (Australia), Andreea Raducan, care se va implica in toate aspectele competitiei sportive. Evenimentul va fi organizat in parteneriat cu CSS Barlad si beneficiaza de sprijinul Directiei pentru Sport a Judetului Vaslui, al Asociatiei pentru Gimnastica Vaslui, al Inspectoratului Scolar Judetean Vaslui, precum si al Federatiei Romane de Gimnastica.
La finalul concursului, fosta mare gimnasta le va inmana tuturor fetitelor sacose cu produse de cosmetica si alte surprize din partea unor sponsori oficiali care sustin Cupa Andreea Raducan, iar cele mai bune gimnaste vor fi rasplatite cu medalii, cupe, diplome si premii in bani.
Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.