Politia Municipala Barlad are un nou sef

Incepand din data de 15 aprilie, noul comandant al Politiei Municipale Barlad este comisarul-sef Daniel Voinea, cel care pana acum a detinut functia de adjunct al sefului Politiei Barlad. Ofiterul este nascut in Barlad si, timp de mai multi ani, a fost seful Sectiei de Politie Rurala nr. 3 Barlad. Acesta l-a inlocuit pe comisarul-sef Catalin Bigu, care, incepand tot de la mijlocul lunii, a fost imputernicit la conducerea Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate (SCCO) Vaslui.

Prin dispozitia inspectorului sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui, incepand cu data de 15 aprilie 2019, comisarul-sef de politie Voinea Daniel a fost imputernicit sa exercite, cu caracter temporar, functia de sef al Politiei municipiului Barlad, ne-a declarat Bogdan Gheorghita, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Vaslui. Potrivit acestuia, in locul adjunctului sefului Politiei Barlad, lasat liber de comisar-sef Voinea, a fost numit comisarul Gabriel Pasarica.

De mentionat ca Voinea a mai fost numit interimar la conducerea Politiei Barlad si pe 1 octombrie 2016, dupa suspendarea si ulterior pensionarea comisarului-sef Vasile Chelaru, care la acel moment era cercetat pentru mai multe infractiuni.

Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.