Luptator de arte martiale, batut langa scara blocului in care sta

Un luptator de arte martiale din Barlad, antrenor al unui club sportiv de profil, a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost batut ca la carte de mai multi necunoscuti. Sportivul a fost asteptat in fata blocului in care locuieste si a fost atacat cu rangi de metal, astfel ca nu a apucat sa riposteze.

Politistii barladeni au deschis o ancheta in care fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente dupa ce, vineri seara (12 aprilie), un barbat de 39 de ani, din localitate a fost batut crunt in fata scarii de bloc in care locuieste. Victima se numeste Marian Radoi si este luptator si instructor de arte martiale in cadrul clubului Fight Club Titans Barlad. Acesta se intorcea acasa, insa nu a apucat nici macar sa intre in scara, ca a fost asteptat in apropierea locuintei de mai multi barbati inarmati cu rangi de metal, care au tabarat pe el. Pentru ca a fost luat prin surprindere, sportivul nu a apucat sa riposteze sau macar sa se apere de atacatori.
Noi am fost sesizati prin apel la numarul de urgenta 112 vineri seara, in jurul orei 22.15, despre faptul ca un barbat de 39 de ani, din Barlad, a fost agresat de persoane necunoscute. In cauza, politistii fac cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente, pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care a avut loc agresiunea si pentru a trage la raspundere persoanele vinovate. Agresiunea a avut loc in Barlad, in apropierea locuintei barbatului batut, ne-a declarat Bogdan Gheorghita, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui.
Odata alertate autoritatile, la fata locului s-a deplasat si un echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanta Judetean Vaslui – Substatia Barlad, care i-a acordat primele ingrijiri la fata locului, dupa care l-a transportat la Compartimentul de Primire Urgente al Spitalului de Urgenta Elena Beldiman Barlad.
Este vorba despre o agresiune cu un obiect contondent, soldata cu un traumatism toraco-abdominal, un traumatism cranian occipital si cu fractura deschisa de gamba dreapta, pentru care a fost nevoie sa se intervina chirurgical chiar in Urgente, pentru reducerea fracturii. In prezent, pacientul este pe sectia de Ortopedie-Traumatologie, stabil si constient. A ajuns la Compartimentul de Primire Urgente pe la ora 22.45, ne-a declarat dr. Angelica Gramaticu, purtatorul de cuvant al spitalului barladean.
Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.