Liberalul Marius Arcaleanu a inaugurat primul cabinet de consilier local din judet!

Marius Arcaleanu, secretarul general al Organizatiei Judetene PNL si consilier local in cadrul CL Vaslui, a inaugurat, ieri, primul cabinet de consilier local din municipiu. Este, spune Arcaleanu, o initiativa menita sa vina in sprijinul cetatenilor, in primul rand, dar si al Executivului local, care nu poate sti in amanunt chiar toate problemele cu care se confrunta vasluienii.

Cunoscut in ultima perioada mai cu seama pentru pasiunea cu care si-a aparat punctele de vedere referitoare la problema facturilor Aquavas, la pachet cu pierderile de pe retele si necesitatea contorizarii suta la suta a scarilor din municipiul Vaslui, consilierul local Marius Arcaleanu iese din nou in evidenta. Ieri, secretarul general al PNL Vaslui a inaugurat primul (si singurul, deocamdata!) cabinet de consilier local din judetul Vaslui, un concept pe care a spus ca l-a vazut aplicat cu succes tocmai la… Brasov!

Situat in centrul municipiului Vaslui, chiar langa Primarie, cabinetul deschis de Marius Arcaleanu isi propune sa fie un centru de preluare a problemelor cu care se confrunta cetatenii Vasluiului. Ideea de a deschide acest cabinet a venit dupa ce, in ultima perioada, in special dupa ce am semnalat disfunctionalitatile majore in furnizarea si facturarea apei la nivelul municipiului, foarte multi cetateni m-au contactat, direct, telefonic sau in scris, si mi-au adus la cunostinta si alte probleme si nemultumiri pe care le au. Acum, stiu unde sa ma gaseasca si este foarte important ca oamenii au o alternativa, pentru ca Executivul local chiar nu poate sti in amanunt toate problemele cu care se confrunta vasluienii. In alta ordine de idei, un astfel de cabinet – singurul, deocamdata, desi eu sper ca ideea mea sa fie preluata si de alti colegi din Consiliul Local si, de ce nu, chiar sa nasca o concurenta \ntre alesi locali – poate fi un ajutor si pentru Primarie, un ajutor, ii asigur inca de pe acum, dezinteresat, sincer si constructiv, a declarat Marius Arcaleanu.

Pe de alta parte, infiintarea cabinetului de consilier local este si un raspuns pe care Marius Arcaleanu il da intregului Consiliu Local, for dominat autoritar de majoritatea PSD-ALDE, in care vocea opozitiei nu se poate face auzita cum trebuie.

Vasluienii care vor sa isi faca cunoscute problemele il vor putea gasi zilnic pe consilierul local liberal la noul cabinet, situat pe strada Mihail Kogalniceanu nr. 1 (in cladirea Complexului mestesugaresc, pe laterala dinspre Primaria Vaslui). Dupa Sarbatori, zilnic, de luni pana vineri, voi fi minim doua ore pe zi la cabinet, pentru a prelua orice problema din sfera administratiei publice locale. Pana atunci, tuturor locuitorilor municipiului Vaslui le doresc un Paste fericit, cu multa liniste si belsug, a mai spus Marius Arcaleanu.

Romeo Cretu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.