Gimnastele din Barlad s-au impus la Cupa „Nadia Comaneci”

0
1054

Trei dintre cele sapte gimnaste in varsta de 9-10 ani, din Barlad, au cucerit nu mai putin de opt medalii la individual compus si in finalele pe aparate in cadrul Cupei „Nadia Comaneci” la gimnastica artistica, desfasurata la Onesti.

Patru dintre antrenorii de gimnastica din cadrul Clubului Sportiv Scolar (CSS) Barlad au participat in week-end (19-20 aprilie), cu sapte sportive de 9-10 ani la cea de-a VI-a editie a Cupei „Nadia Comaneci” la gimnastica artistica, organizata de Fundatia „Nadia Comaneci”, CSM Onesti si Primaria Onesti si gazduita in Onesti, judetul Bacau. Competitia s-a adresat doar sportivelor din categoriile Junioare III, nivel I (9 ani) si Junioare III, nivel II (10 ani), iar cele sapte fetite de la CSS Barlad s-au intrecut cu alte aproximativ 90 de gimnaste de varste similare de la cluburi precum CSM Onesti, CSS Steaua, CSA Steaua, CSS Dinamo, CS Petrolul Ploiesti, CSS Focsani, CSM Bacau, CSM Arad, LPS Onesti, CSM Onesti-Targoviste si CS Dinamo Bucuresti.

Cele sapte gimnaste care au concurat la Onesti sunt: Beatrice Irimescu, Andra Donose, Amalia Balan, Florina Trica, Anastasia Dumitrasc, Ariana Olaru si Ana Maria Necula. Micutele sportive sunt pregatite de colectivul de antrenori Ana-Maria si Liviu Iordache, George Crupenschi si Paula Fotache, care le-au si insotit la concurs. Cupei „Nadia Comaneci” s-a desfasurat doar la individual compus (sol, sarituri, barna si paralele) si pe aparate. Astfel, in urma evolutiei din concurs, Florina Trica a cucerit medalia de aur la individual compus, la paralele si la sol si medalia de argint la sarituri. Si Beatrice Irimescu a facut un concurs foarte bun, reusind sa obtina bronz la individual compus, aur la barna si argint la paralele. Nu in ultimul rand, Anastasia Dumitrasc a urcat pe podium la sol, cucerind bronzul, iar Andra Donose a fost la milimetru de medalii la individual compus, sarituri si sol.

Fetitele au facut un concurs foarte bun la Onesti si suntem mandri de faptul ca trei dintre ele au urcat pe podium, intrucat au demonstrat ca sunt pregatite pentru Campionatul national al cluburilor sportive scolare, gazduit la Buzau si care va avea loc intre 22-25 aprilie”, ne-a declarat antrenoarea Ana Maria Iordache.

Toate cistigatoarele din concurs au fost rasplatite cu premii surpriza oferite de organizatori, dar si cu medalii, diplome si cadouri special trimise de marea gimnasta Nadia Comaneci. In plus, sportivele care au urcat pe podium la individual compus, la ambele categorii de varsta, vor primi burse speciale oferite de Fundatia „Nadia Comaneci”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.