Flautist din Barlad, locul I la nationala de Interpretare Instrumentala

Rezultat excelent obtinut de un elev al Scolii de Arte N. N. Tonitza Barlad la faza nationala a Olimpiadei de Interpretare Instrumentala. Pentru al doilea an consecutiv, Liviu Lucian Albu, care a concurat la sectiunea de flaut, s-a intors de la Bucuresti cu premiul I, reusind sa obtina punctaj maxim.

Saptamana trecuta (17-19 aprilie), s-a desfasurat etapa nationala a Olimpiadei de Interpretare Instrumentala, judetul Vaslui fiind reprezentat la Bucuresti, gazda competitiei scolare, de doi elevi din Barlad si Vaslui, care si-au demonstrat talentul in fata unui juriu de specialitate.

Din Barlad a mers unul dintre cei mai buni elevi de la Scoala Gimnaziala de Arte N. N. Tonitza, care a reusit sa impresioneze membrii juriului intr-atat incat a fost desemnat si cel mai bun din tara la sectiunea la care a concurat. Este vorba despre Liviu Lucian Albu, elev in clasa a VIII-a, care s-a dovedit a fi cel mai bun flautist dintre toti participantii la olimpiada nationala. Gratie pregatirii intense coordonate de profesoarele Camelia Andrei si Emilia Mocanu, acesta a obtinut locul I cu un total de 100 de puncte din tot atatea posibile.

Olimpiada de Interpretare Instrumentala, faza nationala, Gala Laureatilor, Bucuresti, 2019! As dori sa va multumesc tuturor pentru sustinere si, in special, doamnelor prefesoare Camelia Andrei si Emilia Mocanu, cu ajutorul carora am dus in varf numel Scolii Gimnaziale de Arte N. N. Tonitza Barlad, a fost mesajul postat de barladean pe pagina sa de socializare, imediat dupa festivitatea de premiere.

Trebuie spus ca, pentru flautistul Liviu Lucian Albu, aceasta a fost a treia lui calificare la Olimpiada nationala de Interpretare Instrumentala. Anul trecut, a fost desemnat cel mai bun din tara la sectiunea la care a concurat, intorcandu-se de la Baia Mare, judetul Maramures, cu premiul I, tot cu punctaj maxim. Iar in anul scolar 2015-2016, instrumentistul a obtinut la Bucuresti o mentiune.

Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.