Zeci de gimnaste din tara isi dau intalnire la Barlad

0
1387

• La finele saptamanii, nu mai putin de 80 de gimnaste de la cluburi din mai multe judete vor lua parte la prima editie a Cupei „Mica gimnasta”, ce se va desfasura in Sala de gimnastica „Andreea Raducan” din Barlad.

In acest an, sectia de gimnastica din cadrul Clubului Sportiv Scolar (CSS) Barlad deruleaza proiectul interjudetean „Minigim – Copiii de azi, campionii de maine”. Una dintre principalele activitati ale proiectului este o competitie de profil adresata micutelor gimnaste cu varsta cuprinsa intre 7 si 8 ani. Este vorba despre Cupa „Mica gimnasta”, aflata la prima editie, ce va avea loc sambata, 9 martie, in sala de gimnastica „Andreea Raducan” Barlad.
In total, vor participa 80 de mici sportive de la CSS Focsani, SCM Bacau, LPS „Nadia Comaneci” Onesti, CSM Onesti, CSS Buzau si CSS Barlad, care vor concura in doua serii, respectiv de la ora 9.30 si de la ora 12.30. CSS Barlad a inscris in competitie 15 fetite. Este vorba despre Florina Trica, Otilia Iordache, Ana Necula, Anastasia Dumitrascu, Ariana Olaru, Daria Cazacu, Daria Bigu, Maria Caldararu, Maria Drestaru, Georgiana Avram, Miriam Giusca, Teodora Pomana, Andra Bucatari si Ilona Balan.
„Proiectul interjudetean «Minigim – Copiii de azi, campionii de maine» isi propune dezvoltarea experientei psiho-motrice si abilitatilor competitionale ale sportivelor cu varste cuprinse intre 7-8 ani, in vederea stimularii motivatiei pentru practicarea gimnasticii. Pe langa aceasta competitie, gimnastele implicate in proiect participa si la schimburi de experienta cu alte cluburi si la activitati sportive in aer liber, ce sunt planificate pana in luna iunie”, ne-a declarat Ana Maria Iordache, sefa catedrei de gimnastica din cadrul CSS Barlad.
Partenerii CSS Barlad in derularea proiectului „Minigim – Copiii de azi, campionii de maine” sunt cluburile participante, Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui, Asociatia Judeteana de Gimnastica Vaslui si Primaria Barlad.
• Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.