Rugbistii din Barlad s-au ciocnit pe teren

Patru echipe de rugby tag de liceu din Barlad s-au intalnit, sambata, la baza sportiva a CSS Barlad, in cadrul fazei locale a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar.

Sambata, 16 martie, terenul de sport al Clubului Sportiv Scolar (CSS) Barlad a gazduit etapa locala a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar la rugby tag dedicata echipelor din ciclul liceal (clasele IX-XII). In total, in competitie au fost inscrise patru echipe din Barlad, respectiv reprezentantele Liceului Tehnologic Alexandru Ioan Cuza (antrenor Costel Reclaru), Liceului Teoretic Mihai Eminescu (antrenor Ionel Dumitrasc), Liceului Tehnologic Petru Rares (antrenori Bogdan Danciu si Catalin Postolache) si Liceului Pedagogic Ioan Popescu (antrenor Dan Tufaru). In urma clasamentului intocmit la finele partidelor disputate, cea mai buna echipa s-a dovedit a fi cea a Liceului Pedagogic, care s-a calificat la etapa judeteana a competitiei sportive, ce urmeaza sa se desfasoare sambata, 23 martie, tot la Barlad.
Dupa vreo 6-7 ani in care nu au putut participa toate liceele din Barlad, iata ca, la etapa locala ce s-a desfasurat astazi (sambata, 16 martie, n.r.), au concurat echipe de la toate liceele barladene. In total, au venit circa 70 de copii, atat baieti, cat si fete. Ma bucur sa vad ca nu au tinut cont ca afara ploua, ci s-au mobilizat si au venit intr-un numar foarte mare pentru a juca rugby tag. Le multumim tuturor profesorilor implicati in aceasta competitie, dar si elevilor care au participat la faza locala, ne-a declarat prof. Dan Tufaru, antrenorul echipei de rugby a Liceului Pedagogic.
Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.