Rugbistii CSS Barlad, retur in martie si aprilie

In cadrul Biroului Federal al Federatiei Romane de Rugby, care a avut loc in ianuarie, a fost aprobat programul returului Diviziilor Nationale de Juniori (DNJ) U15, U16, U17 si U18. CSS Barlad, care joaca la categoriile U16 si U18, va relua campionatul in martie, respectiv in aprilie.

Astfel, la categoria de varsta U18, returul va debuta cu etapa a VI-a, pe data de 17 martie, de la ora 14.00. Juniorii din cadrul sectiei de Rugby a Clubului Sportiv Scolar (CSS) Barlad vor disputa meciul in deplasare, pe stadionul Florea Dumitrache din Bucuresti, in compania celor de la CNAV – CS Dinamo. In etapa urmatoare, de pe 23 martie, barladenii vor disputa meciul impotriva jucatorilor de la CT Dinicu Golescu. Partida va avea loc pe stadionul Rulmentul Barlad, de la ora 15.00. Va urma etapa a VIII-a, in cadrul careia CSS Barlad va juca in compania echipei CS Metrorex. Meciul va avea loc pe 5 mai, ora 13.00, pe stadionul Arcul de Triumf din capitala. Pe 9 mai, ora 14.00, barladenii vor juca partida corespunzatoare etapei a IX-a, tot in deplasare, pe stadionul Constructorul, impotriva celor de la CS Cleopatra Mamaia. Nu in ultimul rand, cea de-a XI-a etapa, e programata pe 12 mai, CSS Barlad urmand sa joace de la ora 11.00, pe teren propriu, in compania celor de la LPS Focsani.

Dupa cele cinci etape din turul campionatului regulat, CSS Barlad s-a clasat pe locul I, cu 21 de puncte, si se afla inaintea echipelor CS Cleopatra Mamaia (19 puncte), CT Dinicu Golescu (18 puncte), CS Metrorex (10 puncte), LPS Focsani (4 puncte) si CNAV-CS Dinamo (1 punct).

Si la categoria U16, programul returului DNJ si data de disputare a Turneului final au fost stabilite in functie de examenele scolare pe care elevii urmeaza sa le sustina, de competitiile oficiale internationale si de Paste. Competitia se va relua pe 31 martie, iar turneul final va fi programat intre 2-9 iunie. Astfel, rugbistii barladeni U16 vor disputa prima partida din retur acasa, impotriva echipei CSS Tecuci. Meciul, care conteaza ca etapa a VI-a, va avea loc pe 14 aprilie, ora 11.00, pe stadionul Rulmentul din Barlad. In etapa a VII-a, barladenii vor sta, iar in etapa a VIII-a (5 mai), vor juca in compania sportivilor de la CTTV Galati. Meciul va fi in deplasare, in Galati, pe stadionul Municipal, la ora 11.00. Cea de-a IX-a etapa va fi disputata pe 12 mai, pe teren propriu, adversari fiind rugbistii de la CSS Gura Humorului. Meciul e programat de la ora 15.00, pe stadionul Rulmentul din Barlad. Ultima partida din retur o vor juca pe 19 mai, impotriva sportivilor de la CSS Unirea Iasi. Meciul va fi jucat in deplasare, pe stadionul Tepro Iasi, incepand cu ora 12.00.

De mentionat ca, dupa primele cinci etape din turul campionatului regulat, CSS Barlad se afla pe locul II in clasament, cu 15 puncte, dupa CSS Gura Humorului (19 puncte) si inaintea echipelor CSS Unirea Iasi (11 puncte), CSS Tecuci (5 puncte) si CTTV Galati (0 puncte).

Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.