Primarul Boros se alatura campaniei #sieu – Romania vrea autostrazi

3
1240

Astazi, primarul Barladului, Dumitru Boros, se alatura campaniei #sieu – Romania vrea autostrazi, initiata de afaceristul sucevean care a construit din bani proprii primul metru de autostrada din Moldova. Edilul va intrerupe activitatea timp de 15 minute, pentru a semnala ca Barladul a fost „sarit” mereu de la finantare atunci cand a fost vorba de alocarea de fonduri pentru infrastructura.

Astazi, 15 martie, in intervalul orar 15.00-15.15, primarul Barladului, Dumitru Boros, isi va intrerupe activitatea in semn de protest si pentru a atrage atentia asupra lipsei infrastructurii din zona Moldovei. Recurgand la acest gest, edilul sef se alatura campaniei #sieu, initiata de omul de afaceri Stefan Mandachi, din judetul Suceava, care a construit din propriii bani (4.500 de euro) primul metru de autostrada din Moldova. De altfel, bucatica de autostrada va fi inaugurata chiar astazi, in timpul protestului national de 15 minute.

Am luat decizia de a participa la aceasta forma de protest, intrucat zona in care se afla Barladul a fost dintotdeauna vitregita in privinta infrastructurii rutiere. Lucru care a atras dupa sine si o lipsa acuta de interes din partea investitorilor, care, inevitabil, in timp ne-a adus in situatia de fata: fara locuri de munca si, din pacate, fara premise reale de dezvoltare pe viitor. Vreau sa punctez ca intentia mea si a celor care care mi se vor alatura acestei forme de protest este doar de a atrage atentia ca situatia nu mai poate continua si ca se impune o abordare mult mai atenta a problemei infrastructurii rutiere din toata zona Moldovei, in special a Barladului, care a ajuns cea mai saraca localitate din judetul Vaslui, din Romania si chiar din Uniunea Europeana, a declarat primarul Boros.

Acesta a precizat ca, in eventualitatea in care toti angajatii Primariei Barlad se vor alatura actiunii de protest, programul de lucru al institutiei va fi prelungit pana la ora 16.15.

In ultimele zile, tot mai multe asociatii, institutii si firme din tara, inclusiv din Cluj-Napoca si din Timisoara, si-au anuntat intentia de a participa la protestul #sieu – Romania vrea autostrazi. Chiar si primarul Iasului, Mihai Chirica, are de gand sa opreasca lucrul astazi, intre 15.00-15.15.

Adriana Susnea

3 COMENTARII

  1. vreti la manastire sa va manace raiul ?
    stati in barlad sa va mance canii primarului.
    ce-i trebuie barladulului autostrada cand are rapi la dela intrari pana la iesiri
    dintr-o cacaina in alta cocaina.
    mai bine ati face metrou pe cacaina

  2. Vrem anul acesta sa se modernizeze drumul judetean DJ 242 B (comuna Malusteni) si DJ 242 C – 242 G (comuna Vinderei) ca vrem sa mergem la Manastirea Bujoreni si Manastirea Grajdeni dar scurteaza si distanta spre Barlad si acesti cetateni platesc taxe si impozite in fiecare an , ……

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.