Medicamente in valoare de peste 72.000 lei, gasite si predate proprietarului

0
328

• Politistii din Barlad au adus bucurie in casa unui tanar, restituindu-i o cutie pierduta, in care se aflau medicamente in valoare de peste 72.000 de lei.

In noaptea de 28 februarie spre 1 martie, politistii Postului de Politie Transporturi Feroviare Barlad, in timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza statiei CFR Barlad, au gasit o cutie in care se aflau mai multe flacoane cu medicamente. Politistii au efectuat verificari la spitalele de pe raza judetului Vaslui si cele limitrofe, cu privire la pacientii care ar putea folosi respectiva medicamentatie.
In urma cercetarilor a fost identificat proprietarul acestora, un tanar de 18 ani, din Barlad, care pierduse cutia. Medicamentele, in valoare de peste 72.000 de lei, reprezentau tratamentul pe care tanarul il urmeaza lunar si au fost restituite acestuia.
Emotionat, tanarul le-a multumit politistilor care au gasit medicamentele si l-au ajutat in lupta cu afectiunea medicala de care sufera, marturisind ca nu mai spera sa le gaseasca, din cauza valorii mare pe care acestea o aveau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.