Luptatorii Wazary Dojo din Barlad, 12 medalii la Campionatul European de BJJ

Rezultate excelente obtinute zilele trecute de Clubul de arte martiale Wazary Dojo Barlad la Campionatul European de BJJ, de la Bucuresti. Cei 12 sportivi care au facut parte din delegatia barladeana s-au intors acasa cu sase titluri continentale, trei medalii de argint si trei de bronz.

La finele saptamanii trecute, Asociatia Clubul Sportiv Wazary Dojo Barlad a participat la prima editie a Campionatul European de Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ), organizat in Romania si desfasurat la Centrul Sportiv Apollo din Bucuresti. Competitia a avut loc pe 16 martie si a reunit 40 de cluburi titrate din intreaga tara si din alte 14 state europene, cu un total de peste 400 de practicanti inscrisi.
Wazary Dojo Barlad s-a deplasat la Bucuresti cu 12 sportivi, iar rezultatele obtinute de acestia le fac cinste. Cu atat mai mult cu cat, in competitie, s-au inscris cluburi cu traditie ce, de-a lungul anilor, s-au impus in concursurile nationale si internationale. In final, barladenii au obtinut sase titluri de campion european, alte trei de vicecampion si trei medalii de bronz.
Astfel, pe cea mai inalta treapta a podiumului au urcat sportivii: Ana Maria Raluca Mazilu (categoria 11 ani, – 39,3 kg, centura galbena), Marian Popa Marian (8 ani, – 39,3 kg, centura alba), David Angheluta (11 ani, – 45,3 kg, centura galbena), Robert Carp (12 ani, + 60 kg, centura galbena), Andrei Burca (categoria juvenil 1, – 69 kg, centura alba) si Andrei Ciobanu (14 ani, – 60,2 kg, centura galbena). Cate o medalie de argint au castigat luptatorii Alexandra Craciun (12 ani, – 42,3 kg, centura galbena), Cristian Padure (12 ani, – 36,2 kg, centura gri) si Florin Padure (12 ani, – 40,2 kg, centura galbena). Nu in ultimul rand, cu bronz s-au intors acasa alti trei sportivi: Silvia Burca (14 ani, – 52,3 kg, centura portocalie), Andrei Olar (9 ani, – 36,3 kg, centura galbena) si Danut Moldovanu (master + 36 ani, – 70 kg, centura alba).
Este un rezultat de poveste pentru noi, am trait momente unice, care m-au facut mandru! Indiferent de rezultatul obtinut, ii felicit pe toti sportivii pentru modul in care s-au comportat la acest concurs! Multumesc tuturor celor care au avut incredere in mine si au ales sa ni se alature. Felicitari lui George Stanciu si intregii sale echipe pentru buna organizare a evenimentului! Beneficiile practicarii unui sport sunt multiple, iar practicaartelor martiale aduce nenumarate avantaje in dezvoltarea copiilor si nu numai, ne-a declarat Alexandru Rotaru, presedintele Clubului Wazary Dojo Barlad.
De mentionat ca organizatorul Campionatului European de BJJ a fost Clubul Sportiv Agon Bucuresti, condus de George Stanciu.
Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.