Judetul Vaslui, doi premianti la Gala Excelentei in Asistenta Sociala

1
2006

Oana-Elena Bontea, inspector principal in cadrul Directiei de Asistenta Sociala din Primaria Negresti, a fost desemnata castigatoare la categoria „Asistentul social din domeniul asistentei sociale comunitare”, in timp ce deputatul barladean Adrian Solomon a fost declarat „Politicianul anului”. Festivitatea a avut loc pe 19 martie, cu ocazia Zilei Mondiale a Asistentei Sociale, la Ateneul Roman.

La editia din acest an a Galei Excelentei in Asistenta Sociala, judetul Vaslui a avut patru finalisti, respectiv doua asistente sociale, un politician si o institutie. Cele doua asistente sociale sunt Oana-Elena Bontea, inspector principal in cadrul Directiei de Asistenta Sociala din Primaria Negresti, nominalizata la categoria „Asistentul social din domeniul asistentei sociale comunitare”, si Simona-Elena Pechianu, specialist in cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Vaslui, nominalizata la categoria „Asistentul social din domeniul prevenirii/reducerii riscurilor asociate infectiei cu HIV, consumului de droguri si exploatarii sexuale”. Tot pe lista scurta a finalistilor din judetul Vaslui s-a numarat si deputatul barladean Adrian Solomon, la categoria „Politicianul anului”, si sucursala teritoriala Vaslui a Colegiului National al Asistentilor Sociali din Romania (CNASR), respectiv Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vaslui, la categoria „Cea mai activa sucursala CNASR”.

In cadrul festivitatii de premiere ce a avut loc pe 19 martie, la Ateneul Roman, negresteanca Oana-Elena Bontea (33 ani) a fost singurul asistent social din judet care a fost premiat pentru activitatea din anul precedent. Ramasa „in lupta” alaturi de Daniela-Iosefina Ratiu-Balgarazan (judetul Sibiu) si Roxana Andreea Marin (Bucuresti), aceasta a fost distinsa cu Premiul „Asistentul social din domeniul asistentei sociale comunitare”.

O seara magica! Premiul asistentul social al anului 2018 in domeniul asistentei sociale comunitare a ajuns la Negresti! Acest premiu este al tuturor colegilor mei din cadrul Directiei de Asistenta Sociala Negresti! Multumesc tuturor pentru sustinere! Maria Diana Leonte-Otel, multumesc pentru ca esti alaturi de mine de aproape trei ani de zile, pentru disponibilitate, dar mai presus de toate pentru prietenia ta! Acest premiu este si al tau! Multumesc Polixenia Condrea si tuturor colegilor din DGASPC Vaslui pentru ca ati crezut in mine!”, sunt cuvintele pe care le-a postat pe pagina sa de socializare dupa ce a primit distinctia.

De asemenea, judetul Vaslui a fost onorat si cu premiul „Politicianul anului”, ce i-a fost acordat deputatului PSD Adrian Solomon, din Barlad.

Astazi, 19 martie, (marti, n.r.), incepand cu ora 18.00, la Ateneul Roman, a avut loc a VI-a editie a «Galei Nationale a Excelentei in Asistenta Sociala», unde au fost premiati asistentii sociali care s-au remarcat in anul 2018 cu rezultate deosebite, dar si personalitatile care au sustinut profesia de asistent social si s-au implicat activ in plan social. Suntem onorati sa va anuntam ca, in cadrul acestei gale, domnul deputat Adrian Solomon a cistigat premiul pentru «Politicianul anului in asistenta sociala»! Rezultatele profesionale si recunoasterea publica a activitatii parlamentare a deputatului Adrian Solomon au contribuit la cistigarea premiului!”, au postat reprezentantii social-democratilor barladeni pe pagina de socializare a Organizatiei Municipale a PSD Barlad.

Adriana Susnea

1 COMENTARIU

  1. Nu pt asta il platesc cetatenii pe Solomon Nicolae. Sa puna mana pe munca si sa si faca datoria de deputat. Sa transpire muncind pt venitul gras pe carel primeste din munca celor saraci!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.