Cupa „Mica gimnasta”, un succes

0
732

Cupa „Mica gimnasta”, desfasurata in cadrul proiectului interjudetean „Minigim – Copiii de azi, campionii de maine” si gazduita in sala de gimnastica „Andreea Raducan” Barlad, a fost un real succes. Competitia sportiva a fost organizata de sectia de gimnastica din cadrul Clubului Sportiv Scolar (CSS) Barlad, s-a aflat la prima editie si a avut loc pe 9 martie. S-a adresat micutelor gimnaste cu varsta cuprinsa intre 7 si 8 ani, nu mai putin de 80 de fetite partcipand la concurs.
„S-au acordat premii speciale pentru fiecare echipa. Noi am luat premiul pentru cele mai mici gimnaste din concurs, premiul pentru cea mai buna executie la sol si premiul pentru cea mai mare dificultate la sol. A fost o competitie dedicata sportivelor cu varsta de 7 si 8 ani, care nu au varsta regulamentara pentru a participa la competitiile nationale ale Federatiei Romane de Gimnastica, si a avut drept scop acumularea experientei competitionale extrem de importanta in gimnastica”, ne-a declarat Ana Maria Iordache, sefa catedrei de gimnastica din cadrul CSS Barlad.
La Cupa „Mica gimnasta” s-au intrecut sportive de la CSS Focsani, SCM Bacau, LPS „Nadia Comaneci” Onesti, CSM Onesti, CSS Buzau si CSS Barlad. Barladul a fost reprezentat de 15 fetite, respectiv Florina Trica, Otilia Iordache, Ana Necula, Anastasia Dumitrascu, Ariana Olaru, Daria Cazacu, Daria Bigu, Maria Caldararu, Maria Drestaru, Georgiana Avram, Miriam Giusca, Teodora Pomana, Andra Bucatari si Ilona Balan.
Partenerii CSS Barlad in derularea proiectului „Minigim – Copiii de azi, campionii de maine” sunt cluburile participante, Inspectoratul Scolar Judetean Vaslui, Asociatia Judeteana de Gimnastica Vaslui si Primaria Barlad.
• Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.