Barladenii de la Kentai Dojo, aur, argint si bronz la Europeanul de BJJ

Cei opt sportivi legitimati la Clubul Sportiv Kentai Dojo Barlad care au concurat la Campionatul European de BJJ, desfasurat la Bucuresti, s-au intors acasa cu un titlu continental, sase medalii de argint si una de bronz.

Clubul Sportiv Kentai Dojo Barlad a participat, in acest week-end, la o importanta competitie internationala de arte martiale. Este vorba despre prima editie a Campionatul European de Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ), organizat in Romania si desfasurat la Centrul Sportiv Apollo din Bucuresti. La competitie s-au inscris 40 de cluburi din tara si din alte 14 state europene, in total, pe suprafata de lupta intrand peste 400 de sportivi, pe mai multe categorii de varsta si greutate. Kentai Dojo Barlad a participat cu un lot format din opt sportivi, inscrisi la diferite categorii de varsta, fiecare dintre ei reusind sa revina acasa cu cate o medalie.

Astfel, pe cea mai inalta treapta a podiumului a urcat Cristina Buganu (categoria 12 ani, – 60 kg), care a cucerit titlul de campioana europeana, in timp ce alti sase practicanti de arte martiale au revenit acasa cu tot atatea medalii de argint. Este vorba despre Gabriel Bangrazi (9 ani, – 26 kg), David Grajdeanu (11 ani, 36 kg), Dragos Chiric (11 ani, – 30 kg), Daniel Salceanu (18 ani, – 50 kg), Patrisia Rosu (12 ani, – 55 ani) si Andrei Popa (12 ani, – 40 kg), care sunt vicecampioni europeni. Nu in ultimul rand, Razvan Salceanu (15 ani, – 75 kg) a cucerit medalia de bronz.

Am revenit acasa cu un titlu de campion european, sase de vicecampion european si o medalie de bronz, asa ca suntem foarte multumiti de evolutia copiilor nostri, mai ales ca ne pregatim pentru Cupa Danubius, ce se va desfasura pe 20 aprilie, la Braila, iar aceste rezultate arata ca suntem pregatiti. }in sa ii felicit pe sportivi pentru rezultatele extraordinare aduse clubului si Barladului, iar parintilor le multumesc pentru sustinere. Nu in ultimul rand, ii multumesc pentru invitatia la acest eveniment lui George Stanciu, presedintele Clubul Sportiv Agon Bucuresti, ne-a declarat sensei Daniel Vasilache, presedintele Clubului Sportiv Kentai Dojo Barlad.

De mentionat ca organizatorul Campionatului European de BJJ a fost Clubul Sportiv Agon Bucuresti.

Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.