Asistentii sociali din judet si-au ales „Personalitatea anului 2018”

0
816

Nicu Gavriluta, profesor universitar doctor la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iasi, a primit premiul „Personalitatea anului 2018 in promovarea educatiei si formarii in asistenta sociala” in cadrul editiei din acest an a Galei Excelentei in Asistenta Sociala. Ieseanul a fost distins cu respectivul premiu si gratie voturilor acordate de catre asistentii sociali din cadrul Sucursalei Teritoriale Vaslui a Colegiului National al Asistentilor Sociali din Romania (CNASR), care l-au propus si sustinut. Cu atat mai mult cu cat, spun asistentii sociali vasluieni, intrucat toti au studiat la Universitatea din Iasi si l-au avut pe Nicu Gavriluta ca profesor, au considerat ca ieseanul a reprezentat si judetul Vaslui.

Domnul profesor Nicu Gavriluta a fost propus si sustinut cu voturi de catre Sucursala Teritoriala Vaslui a CNASR si a reprezentat judetul Vaslui, neexistand universitate in judetul nostru. Noi, asistentii sociali din Vaslui, i-am fost studenti incepand cu prima promotie de asistenti sociali din 1995 si ii suntem recunoscatori pentru ceea ce ne-a invatat”, asistent social principal Polixenia Condrea, presedintele Sucursalei Teritoriale Vaslui a CNASR.

Dragi prieteni, am primit premiul «Personalitatea anului 2018 in promovarea educatiei si formarii in asistenta sociala». Va multumesc frumos pentru voturi, sustinere si incredere! Felicitari colegilor nominalizati si finalistelor Venera Bucur si Daniela Soitu! Felicitari lui Doru Buzducea si conducerii CNASR pentru exemplara organizare! A fost o moderare profesionista (Andreea Marin) si un concert fulminant, la final, cu Horia Brenciu!”, este mesajul postat de profesorul Nicu Gavriluta pe pagina sa de socializare.

Reamintim ca, in cadrul Galei Excelentei in Asistenta Sociala, eveniment organizat la Ateneul Roman, pe 19 martie, Oana-Elena Bontea, inspector principal in cadrul Directiei de Asistenta Sociala din Primaria Negresti, a fost desemnata castigatoare la categoria „Asistentul social din domeniul asistentei sociale comunitare”, iar deputatul barladean Adrian Solomon a fost declarat „Politicianul anului”.

Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.