ALDE, tot mai puternic in judetul Vaslui

Primavara a inceput in forta pentru Filiala ALDE Vaslui, dupa ce ultimele trei luni au fost unele de mobilizare generala pentru a definitiva si confirma structurile pe care le are Alianta Liberalilor si Democratilor Europeni la nivelul intregului judet.

La doar sase luni de la preluarea conducerii ALDE Vaslui, deputatul Daniel Olteanu a reusit, alaturi de echipa pe care o are alaturi, o crestere importanta a cotei de reprezentare a ALDE in judet, astfel ca partidul are acum organizatii in peste 90% din comunele vasluiene. Saptamanal au loc intalniri in organizatiile locale din toate cele trei zone ale judetului, Vaslui, Barlad si Husi, unde presedintele Daniel Olteanu discuta cu membrii si sustinatorii ALDE pentru a identifica solutiile cele mai bune de a pune in aplicare proiecte de dezvoltare in fiecare comunitate.

Continuam seria intalnirilor de lucru! Dialogul cu vasluienii ma tine in permanenta conectat la realitatea din teritoriu; de aici imi iau energia si subiectele pentru interventiile din Parlament si pentru activitatea mea in general. Sunt numeroase teme de discutie si ma bucur ca interlocutorii mei sunt receptivi si dornici sa se implice in efortul ALDE de a aduce bunastarea in tot mai multe comunitati vasluiene. La nivelul intregului judet sunt zeci de proiecte care urmeaza sa intre in linie dreapta, de modul in care vor fi implementate depinde in mare masura cat de mult se vor imbunatati conditiile de viata pentru mii de oameni, fie ca e vorba de Coroiesti, Tanacu, Dumesti, Tatarani sau Pogonesti, a spus Daniel Olteanu.

Presedintele ALDE s-a aratat multumit de activitatea Filialei judetene si in ceea ce priveste parcursul pentru alegerile europarlamentare. Data de 26 mai se apropie, alegerile ne impun un anumit ritm de lucru si e responsabilitatea intregii echipe sa confirme in primul rand asteptarile pe care le au vasluienii din partea noastra si a reprezentantilor ALDE in Parlamentul European. Unul dintre subiectele pe marginea carora se discuta intens la intalnirile din teritoriu este cel legat de reducerea discrepantelor regionale, oamenii au inteles ca, dincolo de finantarile asigurate de la bugetul de stat, fondurile europene sunt esentiale pentru recuperarea acestor diferente. Sigur ca obiectivele fixate la nivel central de ALDE pentru alegerile europarlamentare sunt importante si cred ca vor fi atinse de Filiala Vaslui, insa mai important este ceea ce vor reusi viitorii alesi pentru zona noastra, aflata la periferia economica si geografica a Uniunii Europene, a mai spus Olteanu.

Deputatul vasluian a avut si un comentariu referitor la decizia liderilor ALDE de a merge pe cont propriu la alegerile europarlamentare: E un gest care arata maturitate politica, o coalitie inseamna o relatie de parteneriat pe programe si proiecte. Ne adresam tuturor romanilor care vor si trebuie sa fie reprezentati cu demnitate in Europa.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.