Post de sef serviciu vacant, la Spitalul Elena Beldiman

0
2899

In prima jumatate a lunii viitoare, Spitalul Municipal de Urgenta Elena Beldiman Barlad va organiza concurs pentru desemnarea unui nou sef al Serviciului RUNOS. Anuntul referitor la organizarea concursului a fost publicat, pe 11 februarie, pe portalul http://posturi.gov.ro, unde sunt publicate posturile vacante din administratia publica din Romania.
Eventualii doritori trebuie sa stie ca se pot inscrie numai daca au domiciliul stabil in Romania si nu au fost condamnati definitiv pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului ori contra autoritatii, de serviciu sau in legatura cu serviciul, care impiedica infaptuirea justitiei, de fals ori a unor fapte de coruptie sau a unei infractiuni savarsite cu intentie, care i-ar face incompatibili cu exercitarea functiei, cu exceptia situatiei in care a intervenit reabilitarea.
In ceea ce priveste conditiile specifice, candidatii trebuie sa fie absolventi de invatamant universitar de lunga durata, cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul economic, si sa aiba cel putin 7 ani vechime in specialitatea respectiva. Cei interesati de post isi pot depune dosarele la secretariatul spitalului pana pe 25 februarie, ora 14.00, urmand ca probele concursului sa se desfasoare in martie (proba scrisa – 6 martie, proba practica – 11 martie si interviul – 14 martie).
Tot in aceleasi zile va avea loc si concursul pentru un post de contabil IA in cadrul Serviciului financiar contabil. In acest caz, doritorii trebuie sa fie absolventi de liceu cu diploma de Bacalaureat in profil economic sau sa aiba diploma de absolvire a unei scoli postliceale economice. De asemenea, trebuie sa aiba o vechime in specialitate de cel putin 6 ani si 6 luni.
Toate informatiile referitoare la actele cerute la dosarele de inscriere, bibliografie, tematica, taxa de inscriere la concurs, etc., pot fi gasite la avizierul unitatii spitalicesti si pe site-ul www.spital-barlad.ro. Informatii suplimentare pot fi obtinute si la numarul de telefon 0235/416.440, interior 147.
Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.