Tudor Polak, PNL: “Mutati zapada, nesimtitilor!”

1
1048

• Tudor Polak, presedintele Organizatiei Municipale PNL Vaslui, a avut o reactie extrem de dura la adresa modului in care actioneaza autoritatile pentru deszapezirea municipiului. Tanarul politician a facut o comparatie intre modul in care s-a actionat la Roman si modul in care (nu) s-a actionat la Vaslui. Concluzia, una singura: MUTATI ZAPADA, NESIMTITILOR!

Tudor Polak a postat un mesaj foarte dur pe reteaua de socializare, aceeasi pe care, pe 11 ianuarie, facuse apel la spiritul civic al vasluienilor, “pentru a ajuta pe cat se poate autoritatile, deoarece, dupa cum cred ca am realizat cu totii, situatia era destul de grava iar volumul de zapada, foarte consistent. Va multumesc pentru modul in care ati ales sa raspundeti si pentru civismul demonstrat”, isi incepe liderul PNL mesajul.
“Din pacate – continua el -, singurii care au facut ceva in aceasta directie ati fost dumneavoastra, locuitorii municipiului Vaslui. Autoritatile sunt depasite complet de situatie, ca in fiecare an. Degeaba in luna decembrie domnul primar Vasile Paval ne spunea ca in acest an situatia va fi diferita. Municipiul Vaslui este blocat sub zapada, dragi prieteni! Nimic nu poate functiona la parametri normali, cat timp autoritatile nu au fost in stare sa mute zapada din oras in aproximativ 60 de ore. Primaria prefera sa sacrifice eficienta tuturor celor care desfasoara activitati comerciale pe raza municipiului Vaslui, prin lipsa de reactie pe care a avut-o in acest sfarsit de saptamana”.
Tudor Polak sustine ca, ieri, i-au trebuit cel putin 30 de minute pentru a putea traversa orasul cu masina. “Ne mai intrebam de ce orice investitor serios, care ar putea crea un plus valoare in economia municipiului Vaslui, fuge cand aude de noi!?!”
Pentru a-si desavarsi demonstratia, Tudor Polak a facut o comparatie intre modul in care s-a actionat la Roman (stanga) si modul in care (nu) s-a actionat la Vaslui, care dovedeste ca “autoritatile au avut un weekend foarte linistit”. Concluzia? “Lipsa de reactie pe care Primaria municipiului Vaslui a aratat-o ma face sa cred ca, din pacate, la nivelul municipiului Vaslui suntem condusi de nesimtiti. Din acest motiv, si mesajul meu va fi unul putin mai dur: #MUTATI #ZAPADA, #NESIMTITILOR!!!”

1 COMENTARIU

  1. ce comparatie te-ai gasit sa faci.. macar daca comparai cu Piatra Neamt sau alt oras resedinta de judet. Te gandesti ca poate acolo nu a nins asa mult? adca esti politician inseamna ca e asa cum zici tu 🙂

    De carcotasi suntem satuli!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.