Toyota RAV4 furata din Italia, descoperita in PTF Albita

0
513

Politistii de frontiera din Punctul de Trecere a Frontierei Albita au descoperit la controlul de frontiera si au indisponibilizat pentru continuarea cercetarilor un autoturism marca Toyota RAV4. autoturismul, in valoare de 138.000 lei, figureaza in bazele de date ca fiind furat din Italia.

Pe 6 ianuarie, in jurul orei 2.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Albita s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control necesare trecerii frontierei Serghey M., cu cetatenie bulgara si R. Moldova, in varsta de 41 de ani, conducand un autoturism marca Toyota RAV4, inmatriculat in Elvetia. Existand suspiciuni cu privire la certificatul de inmatriculare prezentat la controlul de frontiera pentru autoturismul in cauza, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare, constatand astfel ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, fiind fals. Totodata, in urma activitatilor specifice desfasurate, politistii de forntiera au mai stabilit faptul ca autoturismul are alta serie de sasiu decat cea care figura in documentele prezentate la control. Luni, s-a primit de la autoritatile competente confirmarea ca mijlocul de transport condus de Serghey M. figureaza ca fiind declarat furat de autoritatile din Italia.

Serghey M. a declarat ca nu este proprietarul autoturismului, ci ca, in schimbul sumei de 500 de euro, el trebuia sa transporte mijlocul de transport din Milano in Chisinau. Acesta a mai adaugat ca nu are cunostinta despre faptul ca acesta este furat sau implicat in vreun litigiu.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunilor de uz de fals, furt si punerea in circulatie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar fals de inmatriculare, iar autoturismul, in valoare de 138.000 lei, a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.