Titanii barladeni au incheiat anul 2018 pe podium

0
1572

Dupa ce, in cursul anului, au obtinut nenumarate titluri si medalii la competitiile nationale si internationale de profil, sportivii clubului de arte martiale Fight Club Titans Barlad au incheiat anul competetitional 2018 tot pe podium. La prima editie a Cupei Munteniei la Grappling, barladenii au ocupat locul III pe echipe, aducand acasa inca opt medalii.

De-a lungul anului care tocmai s-a incheiat, luptatorii legitimati la clubul de arte martiale Fight Club Titans Barlad au luat parte la tot felul de campionate si concursuri de profil de la care s-au intors victoriosi. Cele mai recente performante notabile au fost inregistrate la Campionatul Mondial de Brazilian Jiu-Jitsu pentru Juniori (21-22 iulie 2018, Anglia) – cei cinci sportivi aducand un titlu de campion mondial, sapte de vicecampion si trei medalii de bronz; la competitia Abu Dhabi Combat Club Romania Open (9 septembrie 2018, Bucuresti) – cei 13 sportivi cucerind 15 medalii, dintre care noua de aur; la Campionatul European de Brazilian Jiu-Jitsu pentru Juniori (22-23 septembrie, Londra, Anglia) – cei trei barladeni revendicandu-si doua titluri de campioni si patru de vicecampioni europeni.
Asa ca nu se putea ca anul 2018 sa se incheie decat in aceeasi nota, adica tot pe podium. Concret, chiar inainte de Craciun, mai exact pe 22 decembrie, Fight Club Titans Barlad a participat la prima editie a Cupei Munteniei la Grappling. Competitia de arte martiale s-a desfasurat in Sala sporturilor din Pitesti, judetul Arges, in sistem Gi (cu kimono) si No Gi (fara kimono), pe suprafata de lupta concurand peste 170 de sportivi din tara ce au reprezentat 20 de cluburi. Fight Club Titans Barlad, club afiliat la organizatia Icon Romania, s-a inscris cu patru luptatori, respectiv Mihai Gheghici (categoria 6 ani, – 25 kg), Dan Andrei Rusu (11 ani, – 35 kg), Fabrizio Puscasu (10 ani, – 35 kg) si Alberto Diea (12 ani, – 45 kg). In urma meciurilor disputate, toti cei patru sportivi au castigat cate doua medalii, cate una la probele Gi si una la cele No Gi. Astfel, Mihai Gheghici si Dan Andrei Rusu au urcat pe cea mai inalta treapta a podiumului la ambele sisteme de lupta, in timp ce Fabrizio Puscasu a obtinut doua medalii de argint. Nu in ultimul rand, Alberto Diea a cucerit aurul pe ambele sisteme de lupta, insa a primit si Trofeul pentru cel mai tehnic sportiv la copii.
La aceasta competitie, ne-am deplasat cu un lot format din patru sportivi si am obtinut opt medalii si doua cupe, respectiv pentru locul al treilea pe echipe, ocupat in urma alcatuirii clasamentului general, la egalitate de puncte cu Zmarandescu Sports Academy Targoviste, si pentru cel mai tehnic luptator la copii. Evident, suntem multumiti de rezultatele obtinute in incheierea anului 2018 si le multumim parintilor si tuturor celor care ne sustin pentru increderea acordata si pentru sprijinirea copiilor in practicarea sportului, ne-a declarat Marian Radoi, unul dintre antrenorii clubului barladean.
Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.