Sef nou peste Pietele, Parcarile si Cimitirele din Barlad

Odata cu vacantarea postului, dupa demisia lui Iulian Bica din functia de director al Directiei pentru Administrarea Pietelor, Parcarilor si Cimitirelor (DAPPC) Barlad, atributiile au fost preluate de Andrei Carabat, in prezent seful Cinematografului Victoria.

Pe data de 4 ianuarie a expirat perioada legala de preaviz dupa demisia lui Iulian Mihail Bica din luna octombrie de la sefia DAPPC Barlad, asa ca atributiile detinute pana atunci de el in calitate de director al DAPPC, directie aflata in subordinea Consiliului Local Barlad, au fost predate altcuiva. Primarul Dumitru Boros a dispus ca in locul sau sa numeasca tot pe cineva din cadrul Directiei. Este vorba despre Andrei Carabat, in prezent seful Serviciului Centrul multimedia si spatiul expozitional amenajat in Cinematograful Victoria, care a fost numit interimar la conducerea DAPPC timp de jumatate de an. In acest timp, autoritatile locale spera sa scoata postul la concurs, astfel incat, din iulie, fotoliul sa fie ocupat de un candidat care sa fi luat concursul.

In ceea ce il priveste pe noul director al DAPPC, acesta spune ca este interimar pentru urmatoarele sase luni, timp in care isi va pastra si functia de sef de serviciu, dar ca nu crede ca se va inscrie la concurs pentru a ocupa fotoliul pe termen nedeterminat.

Trebuie spus ca Directia pentru Administrarea Pietelor, Parcarilor si Cimitirelor Barlad este cea mai profitabila directie din subordinea Primariei si a Consiliului Local, din cadrul ei facand parte parcarile, cele doua piete (Piata Sfantul Ilie si Piata Mica) si cele doua cimitire (Eternitatea si Sfintii Trei Ierarhi), serviciile Centrul de revitalizare corporala si loisir Barlad, Centrul multimedia si spatiul expozitional amenajat in Cinematograful Victoria, Centrul de Afaceri Tutova, Stadionul Municipal etc.

Adriana Susnea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.