Raspunsul liberalilor lui Tataru: H ALDE PRIMARI PNL!

1
672

Sirului nesfarsit de acuzatii, conducerea Organizatiei Judetene PNL Vaslui i-a raspuns cu un comunicat de presa, pe care il redam integral, si o fotografie relevanta. Aceasta infatiseaza mai multi primari PNL (la vremea aceea) la o reuniune politica a ALDE Vaslui, comentariul de pe fotografie fiind graitor: H ALDE PRIMARI PNL

In data de 04.01.2019 au avut loc sedintele BPJ si CDJ ale Partidului National Liberal – Filiala Vaslui, sedinte constituite in conformitate cu Statutul si Regulamentul PNL, in care au fost luate unele decizii politice si organizatorice, dupa cum urmeaza:

Domnul Tamas Ciprian Robert a fost radiat din randul membrilor PNL Vaslui, conform Art. 22 punct 2 litera a si c. Radierea a fost facuta de drept de catre BPJ, la propunerea BPL PNL Suletea. Decizia BPL a PNL Suletea a fost luata cu unanimitate de voturi, iar in BPJ al PNL Vaslui decizia a fost luata cu 24 voturi pentru si 2 impotriva.

Reamintim ca, incepand cu aprilie 2017, domnul Tamas Ciprian Robert a incalcat in repetate randuri atat Statutul Partidului National Liberal, cat si Codul Etic.

Domnul Cain Dan Liviu, a fost exclus din randul membrilor PNL, in conformitate cu Art. 26 din Statutul PNL. Decizia a fost luata in sedinta CDJ, la propunerea Presedintelui PNL Vaslui, cu 71 voturi pentru, 10 impotriva si 3 abtineri. Domnul Cain Dan Liviu a incalcat in mod grav Codul Etic al PNL, aducand injurii si jigniri conducerii Judetene a PNL Vaslui, si Art. 25 din Statutul PNL, refuzand sa puna in practica, cu disciplina si responsabilitate, toate hotararile si deciziile organelor de conducere ale partidului la nivel judetean, din randul carora facea parte, si votand alaturi de PSD.

In sedinta din 04 decembrie 2018, a BPJ Vaslui, domnul Cain Dan Liviu a fost sanctionat cu suspendarea pe o perioada de 1 an a unor drepturi si prerogative in interiorul PNL, din cauza unor derapaje de comportament grave. Din pacate, aceasta sanctiune nu a imbunatatit comportamentul domnului Cain Dan Liviu in calitatea sa de membru PNL.

Constatam ca, dupa alegerile din aprilie 2017, din cadrul Organizatiei PNL Vaslui, un grup de 3-4 persoane au ales sa atace in mod constant si sustinut partidul, atat din interior, cat si din exterior. Intr-un an electoral 2019, foarte important pentru viitorul politic al Romaniei, PNL Vaslui nu mai poate tolera un astfel de comportament in randul membrilor sai.

Consideram ca aceste atacuri au un singur scop: slabirea organizatiei PNL Vaslui in detrimentul altor partide politice si introducerea neincrederii in randul membrilor de partid.

Asiguram cetatenii ca in randul PNL Vaslui exista resurse umane valoroase care muncesc zi de zi pentru a schimba in bine un judet cu oameni din ce in ce mai necajiti, condus dintotdeauna de PSD.

Departamentul de Comunicare al PNL Vaslui

1 COMENTARIU

  1. Progresul se face cu tineri noi veniti la conducerea partidelor ! Cred ca trebuie schimbari la nivelul conduceri la multe partide politice , vedeti un exemplul bun in judetul Galati unde tanarul Costel Fotea este presedinte PSD pe judet si presedinte al Consiliului Judetean Galati si in 2 ani a asfaltat multe drumuri judetene , investitii in sanatate , … Veniti si vedeti ce rau este drumul judetean 242 B (comuna Malusteni) sau drumurile judetene 242 C – 242 G (comuna Vinderei) sunt drumuri de piatra ca pe timpul Dacilor (cei din judetul Galati au asfaltat) , vrem sa mergem la Manastirea Bujoreni si Manastirea Grajdeni dar scurteaza mult si distanta spre Barlad si acesti cetateni platesc taxe si impozite in fiecare an .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.