Fara documente valabile, la volan!

0
658

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita efectueaza cercetari cu privire la un barbat din R. Moldova care conducea un ansamblu de vehicule, desi permisul de conducere valabil detinut nu ii dadea dreptul.

Pe 1 ianuarie, in jurul orei 20.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albita, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul moldovean Sergiu P., in varsta de 48 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz si o remorca. La controlul de frontiera, in urma verificarilor specifice efectuate, politistii de frontiera au constatat ca Sergiu P. este posesor de permis de conducere valabil doar pentru categoriile B si C, iar pentru a putea conduce ansamblul de vehicule in cauza ii este necesara si categoria BE.

Sergiu P. a declarat a condus ansamblul de vehicule pe drumurile publice desi avea cunostinta despre faptul ca permisul de conducere valabil detinut nu ii dadea dreptul. Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei din care face parte vehiculul respectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.